HP DeskJet 2630: Vrlo povoljan sve-u-jednom


HP DeskJet 2630: Vrlo povoljan sve-u-jednom
Cijene padaju! Za cijenu po kojoj se nudi multifunkcijski printer HP DeskJet 2630 donedavno ste mogli kupiti samo uređaj vrlo ograničenih mogućnosti. Ovaj HP multifunkcijski uređaj to definitivno nije: nudi mnoge poželjne osobine, uključujući onu koja se danas sve više traži (i lako navikne): ispis direktno s mobitela i drugih mobilnih uređaja, bežično. Sve skupa radi i preko interneta; tako daljinski možete čak i pokrenuti sken dokumenta u uređaju.
Ovaj HP multifunkcijski printer u boji zadovoljava još jedan važan uvjet: zauzima malo mjesta. Lako ga je premjestiti negdje drugdje kada vam zatreba takva mogućnost!

Velika prednost ovog pisača – koja ga također izdvaja od „jeftilena“ na kakve smo navikli – jest to što je i za ispis povoljna cijena. HP Multifunkcijski uređaj koristi XL kartuše s tintom (crna i trobojna) s kojima se može otisnuti 300 stranica. HP DeskJet 2630 se može pohvaliti i brzim radom: u minuti će otisnuti 7,5 stranica (crno-bijelih)  ili 5,5 u boji (po ISO standardu).
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode