HP DeskJet Ink Advantage 4535


HP DeskJet Ink Advantage 4535
Ovaj multifunkcijski printer trenutačno je na akciji u Mikronisovim trgovinama: možete ga kupiti već za samo 619 kuna! K tome, na poklon dobivate dodatnu crnu tintu.

Riječ je o uređaju kojeg je HP namijenio uredima i domovima koji imaju različite potrebe: ispisat će brzo i kvalitetno uredske dokumente, ali i fotografije i grafiku (ako treba, bez obruba).

Sve njegove funkcije možete nadgledati i upravljati im preko 2,2" LCD ekrana, ali i daljinski – dokumente možete slati na ispis s mobitela i tableta. Koristi HP Printer aplikaciju za Android ili iOS. Čak nema ni opasnosti da će dokumenti završiti na podu, jer izlazna ladica je dizajnirana tako da ih zadrži.

Uz svestranost, ovaj inkjet printer nudi i uštedu: koristi HP-ove izdašne a jeftine Advantage tinte. K tome, može i automatski ispisivati s obje strane pa tako štedi papir.

HP pisač dizajniran je tako da zauzima što manje dragocjenog prostora, a isto tako je blag prema našim ušima: može se podesiti za tihi način rada.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode