HP Neverstop Laser


HP Neverstop Laser


Pisači HP Neverstop Laser

Prvi laserski pisač bez spremnika na svijetu.

 

Minimizirajte ometanja na poslu uz HP-ovu najnoviju revolucionarnu tehnologiju.

Ako puno ispisujete i uvijek vam ponestaje tonera, novi pisač HP Neverstop Laser pravi je odabir za vas. Ovo rješenje bez spremnika dizajnirano je da vam pomogne da radite pametnije uz najmanje troškove ponovnog punjenja za HP-ovo lasersko ispisivanje.


 

Uštedite do 80 % na HP-ovim tonerima.2

Najniži troškovi ponovnog punjenja za HP-ovo lasersko ispisivanje u odnosu na HP-ove tonerske spremnike. Uživajte u ispisu visoke kvalitete bez kompromisa.
 

Brzo vraćanje razina tonera – bez nereda i stresa.1

Revolucionaran dizajn našeg kompleta za ponovno punjenje tonera pomaže vam da u sekundi nastavite s ispisom.1

 


Ispis do 5000 stranica izravno iz kutije prije prvog ponovnog punjenja.3

Minimizirajte prekide u radi i ispisujte do 10 puta više stranica nego s drugim HP-ovim laserskim pisačima u klasi.4

 


Sloboda rada s bilo kojeg mjesta.

Ispisujte, skenirajte i kopirajte s gotovo bilo kojeg mjesta uz HP Smart.5,6



 


1. Neprestano samostalno ponovno punjenje tonera pomoću OEM tonera s valjkom za oslikavanje u usporedbi s većinom konkurentnih OEM monokromatskih laserskih pisača diljem svijeta s cijenom < 250 USD i višefunkcijskih pisača s cijenom < 350 USD od 15. studenog 2018. HP-ovo interno istraživanje i ispitivanje Keypoint Intelligence – Buyers Lab za 2018., koje je naručio HP. Tržišni udio prema izvješću tvrtke IDC CYQ4 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, izdanje za 2018Q2. Pojedinosti potražite na web-mjestu keypointintelligence.com/HPNeverstop.

2. Utemeljeno na internoj HP-ovoj usporedbi za MSRP i cijeni po stranici za HP LaserJet Pro M15 i HP LaserJet Pro MFP M28 sa standardnim izvornim tonerskim ispisnim uloškom HP 44A/48A LaserJet crne boje, od ožujka 2019. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3. Stvaran broj stranica koje je moguće ispisati znatno ovisi o sadržaju ispisanih stranica i drugim faktorima. Prosjek prema normi ISO/IEC 19752 i neprekidnom ispisu. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

4. Utemeljeno na pisačima HP LaserJet Pro M15 i HP LaserJet Pro MFP M28 sa standardnim izvornim tonerskim ispisnim uloškom HP 44A LaserJet crne boje uz ISO od 500 stranica. Stvaran broj stranica koje je moguće ispisati znatno ovisi o sadržaju ispisanih stranica i drugim faktorima. Prosjek prema normi ISO/IEC 19752 i neprekidnom ispisu. Pojedinosti potražite na web-mjestu www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

5. Morate preuzeti aplikaciju HP Smart. Dodatne informacije o preduvjetima za lokalni ispis potražite na web-mjestu hp.com/go/mobileprinting.

6. U usporedbi s većinom OEM aplikacija za mobilni ispis za tintne i laserske pisače i uređaje "sve u jednom" za dom i kućni ured čija je cijena manja ili jednaka 429,99 USD. Tržišni udio prema izvješću tvrtke IDC CYQ2 2018 Hardcopy Peripherals Tracker. Tvrdnja se temelji na laboratorijskom testiranju i istraživanju proizvođačkih aplikacija za mobilni ispis i istraživanju Keypoint Intelligence – Buyers Lab, koje je naručio HP. Pogledajte izvješće za rujan 2018. na adresi www.keypointintelligence.com/HPSmartApp  
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode