HP Omen X 900: Kocka je bačena, igre mogu početi!


HP Omen X 900: Kocka je bačena, igre mogu početi!
HP je već više puta dokazao da stolna PC računala ne moraju biti dosadne kutije – štoviše, ne morate ih ni staviti na stol. Ovo HP gaming računalo sigurno nećete sakriti negdje sa strane, nego ćete ga poželjeti izložiti na istaknuto mjesto u sobi.
Možda će vas cijena računala HP Omen X 900-010ny šokirati – ali smatramo ju opravdanom. Ovo je naime PC koji je spreman pokrenuti svaku igru, i u najajčim postavkama, pa čak i igre koje tek dolaze. Pokreće dvostruka Nvidia GeForce GTX 1080 grafika (da, unutra su dvije kartice!), a ona će u tandemu s Intelovim Core i7 procesorom šeste generacije 6700 (overclocking podržan) svaku igru „podignuti“ na višu razinu – pa i do 4K. Naravno, podržan je i VR.
Ipak, najzanimljivije je kućište. U njemu je potpuno nova tehnologija za upravljanje toplinom: tri komore sa zasebnim hladnjacima za tekuće hlađenje svake grupe komponenti, ispušnim ventilima i postoljem koji drži kućište iznad tla za poboljšanu cirkulaciju hladnog zraka.
Osim što je atraktivno za oko, ovakvo kućište je i praktično za ruku: lako ga možete otvoriti i ubaciti neku novu komponentu. No HP Omen stolno računalo već ima manje-više sve što će vam pasti na pamet: od DVD snimača do deset (da, 10) USB priključaka (dva su tipa C, 3.1, ostali su „obični“ 3.0).
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode