HP-ov paviljon za igranje


HP-ov paviljon za igranje
HP Pavilion Gaming laptop po svim je karakteristikama primjerno prijenosno računalo za igranje, ali ipak je njegova cijena sasvim usporediva s „običnim“ prijenosnicima namijenjenim dosadnijim, svakodnevnim, manje zahtjevnim zadacima. Stoga ga mirne duše možemo preporučiti i onima kojima igranje nije na prvom mjestu, jer ovaj gaming laptop odlično će se snaći i s manje ugodnim ali podjednako zahtjevnim računalnim poslovima poput multimedije, obrade videa… No za svoju primarnu namjenu prilagođen je ne samo snagom i performansama nego i „detaljima“ poput zvučnika i stylinga.
Ali, krenimo redom. Prvo što ćete primijetiti kad uzmete u ruke ovaj HP Pavilion laptop bit će – lakoća. Nekako smo navikli da su gejming „zvjerke“ i doslovce „mrcine“ – prijenosnici koje uopće nije lako prenositi – ali srećom to ne vrijedi za HP Pavilion Gaming 15: on teži vrlo skromnih 2,2 kilograma, pa ga stvarno možete – prenositi. Ekran je klasične veličine: 15,6"", ali uz neklasičnu razlučivost: 1920*1080 – Full HD. Zahvaljujući AntiGlare premazu, slika se dobro vidi u svim uvjetima. Zaslon je tipa IPS, s LED pozadinskim osvjetljenjem.
No vjerojatno vas još više zanima što se nalazi iza zaslona, što ga pogoni. Dakle, za sliku na zaslonu zadužena je nVdijina grafika GeForce GTX960M s vlastita 4 GB DDR5 memorije, a glavni procesor je Core i5 6300HQ, generacije SkyLake, s još 8 (2x 4) GB DDR4 RAM-a (po potrebi proširivog do 16 GB). Za zvuk je zadužen legendarni B&O, čiji snažni zvučnici sviraju u stereu. Tu su još i tvrdi disk od 1 TB te svi uobičajeni priključci… Jedino nema Windowsa – njih već imate, zar ne?

To je bio početni model, ali tko želi još veću zvjerku, i spreman je platiti više od šest tisuća kuna, smiješi mu se HP Pavilion Gaming 17 s 17,3"" ekranom. Za divno čudo, i taj model teži manje od tri kilograma – 2,85, da budemo precizni – tko bi rekao da i veliki gejming prijenosnici mogu biti lako prenosivi? Ovaj veliki brat ima i DVD-RW snimač, ali i drugi disk: pored onog tvrdog diska od 1 TB, tu je i M.2 SSD disk od 128 GB koji itekako ubrzava rad. Hm, rad? Igranje!
Samo za odlikaše, tu je i treći, najjači model HP Pavilion Gaming 17-ab002nm koji uz sve nabrojano ima i i7 procesor 6700HQ. Da, to je već osjetno skuplji stroj – a ipak, kad ga usporedite s konkurencijom, ni on ne košta previše.
Znate već da vas molimo razmazivati „šećerom na kraju“, pa ćemo i ovaj put tako. Mikronis, naime, poklanja! Umjesto normalne jednogodišnje garancije, za sva tri modela osigurali smo vam trogosišnju garanciju – da se bez brige igrate!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode