HP Pavilion Wave: kućni PC iz snova – i prestižni ukras za ured


HP Pavilion Wave: kućni PC iz snova – i prestižni ukras za ured
Stolno računalo HP Wave doduše jest siva kutija, ali takva da ni nakon pozornog pregledavanja nećete shvatiti da je to PC – na prvi, drugi i treći pogled rekli biste da je to zvučnik; tim više što se sprijeda ni ne vidi HP-ov logotip, nego samo logotip B&O-da, danske hi-fi tvrtke najpoznatije po zvučnicima. Morate pogledati Wave odozgo da bi vidjeli HP-ov logotip. Zvučnik je ispod „poklopca“ s logotipom – ne bi se reklo, jer je zvučnik napravljen tako da emitira zvuk oko sebe u 360 stupnjeva. Kroz isti otvor kroz koji izlazi zvuk – izlazi i vrućina i prašina koju tjeraju ventilatori iznutra. Naravno, osim zvučnika tu su i mikrofoni – preko kojih možete izdavati naredbe Waveu, preko Cortane.

Pošto je ovo ipak PC, svi njegovi priključci (dva „obična“ USB 3.0 i jedan tipa C; HDMI i DisplayPort da možete istodobno „ganjati“ dva monitora; Gigabit Ethernet i priključak za mikrofon/slušalice) su sakriveni u jednom bridu ovog trostranog uređaja; za pretpostaviti je da ćete baš taj brid okrenuti prema zidu, pa je još manja šansa da će posjetitelji shvatiti da je to PC…
Pa ipak, ovo desktop računalo HP Pavilion je sasvim pristojan PC koji može poslužiti za sve osim za najzahtjevnije igre. Pokreće ga Intel Core i3-6100T takta 3,2 GHz Core sa 4 GB RAM-a, a unutra je manje-više sve što očekujete od modernog PC-a, s instaliranim Windowsima 10. S njim dolaze i tipkovnica i miš – bežični, naravno, da možete upravljati Waveom s druge strane sobe i onda kada ste promukli, pa nemate volje izdavati naredbe glasom!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode