HP Pavilion x360: Prijenosnik za sve namjene


HP Pavilion x360: Prijenosnik za sve namjene
Tražite računalo i za posao i za zabavu? HP, najveći svjetski proizvođač računala, nudi jedno takvo: Pavilion x360. Zamišljeno je tako da se može koristiti na razne načine: možete zaokrenuti ekran do kraja, i pisati i risati po njemu specijalnom olovkom (kao na donjoj slici) ili ga koristiti s nakošenim ekranom (prema vama ili prema onom tko sjedi preko puta vas) – kao na uvodnoj slici.
Ovogodišnji model x360 još je izdržljiviji nego prije: šarka od nehrđajućeg čelika napravljena je tako da izdrži 25.000 otvaranja i zatvaranja, a kućište je ipak tanje (i lakše!) nego prije. Ovo drugo je čak i veće postignuće, jer baterija traje izuzetno dugo: do 9 sati i 15 minuta. Dovoljno da obavite sav posao, i još se zabavite… Nije loše za prijenosnik koji teži oko dva kilograma, zar ne?

Zašto kažemo „oko“, a ne točno? Zato što postoje dva modela: manji s 14"" zaslonom i veći s 15,6"" zaslonom. Oba su opremljena Core i3 procesorom nove generacije, s 8 GB RAM-a i dvostrukim diskom (tvrdi disk od 1 TB, SSD od 128 GB) ali ovaj manji je skuplji jer ima i posebnu grafiku: nVidia GeForce 940MX.
Ako se još niste odlučili: mali je zlatne a veći srebrne boje.
Naravno, oba imaju sve moguće priključke: tri USB-a (jedan tipa C, dva USB 3.1), HDMI, čitač kartica… Tu su i Windowsi 10, kao i Bang & Olufsenovi stereo zvučnici."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode