Hrana za kućne ljubimce


Hrana za kućne ljubimce

OPTIMANOVA - zdrava i ukusna hrana za sve pse i mace!Posebnost OPTIMANOVA hrane je vrhunska formula uz poseban način pripreme nazvan Fresh Meat Injection Sistem. Radi se o kuhanju sa svježim (ne smrznutim) mesom i sa velikim udjelom mesa (65%-75%), od čega najmanje 35%-40% svježeg mesa.

Svi ukusni, prirodni sastojci su kuhani u vlastitom soku, a kroketi se dugo vremena ostavljaju da se namaču, kako bi se potpuno upile aromatske i hranjive tvari prirodnih sastojaka. Bez genetski modificiranih organizama i umjetnih dodataka, OPTIMANOVA hrana je sinonim za nezamjenjivo dobro iskustvo okusa i potpunu tjelesnu ravnotežu Vašeg psa i mace.
 

 

Suha hrana za pse

VISOKA PROBAVLJIVOST: Visoka probavljivost nutrijenata dozvoljava maksimalnu apsorpciju, iskorištavajući što više njihovih nutricionističkih elementa i stimulirajući zdravlje crijeva.

PROGRAM KONTROLE IMUNITETA: Antikancerogeni zaštitni sistem doprinosi razvoju živčanog sustava. Osnažuje imuno i krvožilni sustav.

NJEGA ZUBI: Konfiguracija dietetskih vlakana kombiniranih s mineralima (kalcij/fosfor) omogućuje ˝efekt četkice za zube˝ u usnoj šupljini. To smanjuje bakterijske naslage koje su odgovorne za loš dah.

ZAŠTITA ŽELUCA: Posebna mješavina sastojaka rezultira brzom probavom hrane sa minimalnim oštećenjem želuca.

PROBIOTIČKI EFEKT: Uključenje sastojaka sa probiotičkim efektom (FOS-MOS, otporni škrob) stimulira profileraciju probavnih bakterija što poboljšava probavno zdravlje (bifidus efekt).

 
 

Mokra hrana za pse
Mokra hrana za pse svih pasmina napravljena od 100% Premium prirodnih sastojaka.

Optimanova mokra hrana proizvodi se s više od 90% čistog mesa - piletine, lososa, patke, zeca i vola - kao jedinog izvora životinjskih bjelančevina, što će olakšati probavu, osobito kod pasa s osjetljivošću na hranu. Povrće, ugljikohidrati i ulja dolaze iz pažljivo odabranih i certificiranih europskih farmi; Osiguravaju vitamine, vlakna i minerale važne za razvoj štenaca i odraslih pasa.

Svi sastojci se pripremaju svježe, tako da zadrže svoj prirodni okus mesa i povrća, kao i njihov visoki sadržaj hranjivih tvari.
Svi recepti su bez boja ili umjetnih dodataka.
 

 

Suha hrana za mačke

OMEGA 3 & OMEGA 6: Štiti imunološki sustav od brojnih bolesti i pomaže u razvoju kardiovaskularnog zdravlja i živčanog sustava tijekom trudnoće i rasta. Također sprječava da krzno vašeg mačića izgleda suho i lomljivo.

ZAŠTITA KOŽE I KRZNA: Sadržaj cinka pomaže regeneraciji kože, održavajući kožu zdravom i snažnom. Masne kiseline njeguju kožu i stvaraju uvjete za zdravo, sjajno krzno.

FOS + MOS INTESTINAL HEALTH: Pre-biotički učinak FOS-a stimulira bakterijsku floru korisnu za probavni sustav (bifidus efekt), dok je MOS uklanja štetnu floru, čime se poboljšava zdravlje probave.

VISOKA PROBAVLJIVOST: Visoka probavljivost hranjivih tvari dopušta maksimalnu apsorpciju, iskorištavanje većine njihovih prehrambenih elemenata i poticanje zdravlje probavnog trakta.
 
 

Optimanova kvaliteta u kratkim crticama:


-superpremium suha hrana za pse i mace svih pasmina i dobnih skupina
-posebno prilagođena potrebama životinja sa osjetljivim želucem, kao i kod alergija i netolerancija na hranu
-formula za zaštitu želudca: laka absorbcija hranjivih tvari i maksimalno iskorištavanje njihovih nutritivnih elemenata
-prebiotici FOS i MOS: potiču dobre bakterije u crijevima (bifidus efekt) i istovremeno djeluju protiv širenja patoloških bakterija
-svježina i kvaliteta: odabrani sastojci do 100% prirodnog podrijetla, meso sa seoskih farmi, meso kvalitete živežnih namirnica
-moderna proizvodnja: posebna tehnologija kod svježe obrađenog mesa, garantira blagu proizvodnju i tako čuvanje maksimalne količinu hranjivih tvari
-formula za zaštitu zubi: posebna vlaknasta struktura i kalcij i fosfor smanjuju zubne naslage pri žvakanju i tako sprječavanju loš zadah iz usta
-tjelesna ravnoteža: uravnoteženi metabolizam i funkcionalna ravnoteža unutarnjih organa zahvaljujući pažljivom izboru i sastavu prirodnih sastojaka
-visok postotak prihvaćanja i kod izbirljivih ljubimaca: kuhana u vlastitom soku, OPTIMANOVA hrana je bogata prirodnim aromama za poticanje apetita
-bez umjetnih aroma, bojila i konzervansa
-GMO-free: OPTIMANOVA hrana je bez genetski modificiranih sastojaka

 

 

Neka vaši kućni ljubimci budi sretni i zdravi!


 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode