Ideje za poklone za Valentinovo za nju i njega


Ideje za poklone za Valentinovo za nju i njega

U moru mogućnosti, često je teško pronaći savršen poklon za Valentinovo. No, ne brinite jer donosimo nekoliko ideja koje bi mogle biti od pomoći! Sa širokim asortimanom proizvoda na akciji povodom Valentinova, sigurni smo da ćete pronaći mali ili veliki tehnološki poklon što će oduševiti vašu voljenu osobu.
Valentinovo u Mikronisu

Za ovogodišnje Valentinovo, pripremili smo široki spektar proizvoda na popustima do -40%, od najnovijih tehnoloških gadgeta do praktičnih kućanskih uređaja, savršenih za darivanje. Osim toga, u tijeku je i veliki giveaway na našem Facebooku i Instagramu, gdje možete osvojiti Samsung Galaxy Watch 5 (40 mm), idealan poklon koji kombinira stil i funkcionalnost!



Ideje za poklon za Valentinovo za žene

Iz naše akcije za Valentinovo, izvdojili smo nekoliko ideja za poklone za Valentinovo za nju: 
  • Stilizator za kosu Dyson Airwrap Complete - ovaj inovativni uređaj, koji ima milijune vjernih obožavatelja, koristi Dysonovu digitalnu tehnologiju motora V9 za stvaranje Coanda efekta, koji privlači i obavija kosu oko nastavka, omogućujući stiliziranje bez ekstremne topline. Bilo da je riječ o uvojcima, valovima ili glatkoj frizuri, Airwrap nudi sve, a uz to i štiti kosu od oštećenja.
  • Uređaj za ravnanje kose Philips BHS674/00 - s naprednom SilkProtect tehnologijom, ovaj uređaj ne samo da štiti kosu od pregrijavanja, već i osigurava profesionalno ravnanje uz sjajni finiš. Uređaj je opremljen izuzetno dugačkim pločama s keramičkim premazom, koje omogućuju brzo i učinkovito stiliziranje uz minimalna oštećenja. 
  • Laptop/tablet Lenovo IdeaPad Flex 5 - ovaj elegantni 2-u-1 laptop i tablet s Intel Core i5 procesorom, 16GB RAM-a i 1TB SSD-a nudi iznimne performanse u svakoj situaciji. Bilo da je za rad od kuće, kreativne projekte ili gledanje omiljenih serija, Flex 5 se lako prilagođava!
  • Blender Bosch MMB6141B - idealan za ljubitelje smoothieja i domaćih juha, ovaj moćni blender od 1.200 W s ProPerformance načinom rada lako obrađuje čak i najtvrđe sastojke, omogućujući brzu i jednostavnu pripremu omiljenih napitaka i jela.
  • Šalica Star Wars: The Mandalorian - ova preslatka šalica u obliku Baby Yode iz popularne serije Mandalorian, oduševit će apsolutno svakoga, bez obzira bili obožavatelji Star Wars-a ili ne!
 

Ideje za poklon za Valentinovo za muškarce

Evo i nekoilo ideja za poklone za Valentinovo za njega, koje možete pronaći u našoj ponudi za Valentinovo po posebnim cijenama:  
  • Električna četkica Philips Sonicare DiamondClean 9000 - ova četkica ne samo da čisti zube iznimnom preciznošću, već i nudi personalizirane izvještaje putem aplikacije, pomažući u održavanju optimalne oralne higijene. S četiri načina čišćenja i tri intenziteta, prilagodljiva je svakom korisniku.
  • Brijači aparat Xiaomi Electric Shaver S301 - s trostrukim keramičkim oštricama, fleksibilnim glavama i vodootpornim dizajnom, ovaj brijač pruža izuzetnu udobnost i učinkovitost, čineći svakodnevnu rutinu brijanja brzom i jednostavnom.
  • Laptop Lenovo IdeaPad Flex 5 - s AMD Ryzen 5 procesorom, 8GB RAM-a i 512GB SSD-a, ovaj laptop nudi pouzdane performanse za gaming, multitasking i produktivnost. Zahvaljujući svom fleksibilnom dizajnu, može se koristiti kao laptop ili tablet!
  • Ruksak za laptope do 16" Lenovo IdeaPad - ovaj lijepi i praktični ruksak ne samo da štiti vrijedne uređaje, već i nudi dovoljno prostora za sve potrebne dodatke. S vodootpornim materijalom i ergonomskim dizajnom, savršen je za svakodnevnu upotrebu.

Bez obzira tražite li nešto za nju ili njega, vjerujemo da ćete u našoj ponudi za Valentinovo pronaći idealan poklon! 


Ponuda vrijedi do 18.2.2024. ili do isteka zaliha. 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode