Kocka za igranje


Kocka za igranje
Već na prvi pogled, ova Avenio gamerska konfiguracija odaje čemu je namijenjena: djeluje impozantno i moćno, ali ipak ne preveliko da ga ponesete na LAN party. Trik je u vještom rasporedu: kad otvorite Avenio GameShark L (bez brige, to ne poništava jamstvo koje vrijedi dvije ili čak pet godina) vidjet ćete da mu je unutrašnjost tako pametno složena da ćete se neizbježno upitati zašto svi PC-i (ili barem svi namijenjeni za gaming) nisu ovako složeni? U kućištu oblika ponešto izdužene kocke stane sve što vam treba, i još ima podosta prostora za proširenje, a sve je pažljivo raspoređeno za optimalan protok zraka. Zahvaljujući ovom posljednjem (a i velikim ventilatorima), za ovo Avenio gaming računalo ne vrijedi ono što očekujemo od sličnih konfiguracija: nema velike buke. Ovu „kocku“ možete držati na stolu, ili na nekom drugom vidnom mjestu – gdje i spada, jer ćete ga rado htjeti pokazati.

No, spomenuli smo bogate mogućnosti proširenja – pa da vidimo što sve ima ovaj Avenio gaming desktop, prije nego što nabrojimo što se još može dodati. Procesor je Core i5 4460 koji radi na taktu od 3,2 GHz; riječ je o predstavniku starije generacije Haswell, koji je još uvijek cjenovno isplativiji od novijeg Skylake pandana. Memorije ima 8 GB; raspoređeni su u dva slota, za brži rad, ali tu je i treći slot, ako ju poželite nadograditi na 16 GB. Grafička kartica ima nvidijin GeForce GTX960 s dva GB; kao i glavni procesor, i ovaj pruža izdašnu snagu po umjerenoj cijeni. Tu su i tvrdi disk od 1 TB i DVD snimač a njima se po želji/potrebi može pridružiti još jedan SSD ili tvrdi disk. Uz sve to, ima prostora za još jednu karticu, pa i za još jedan ventilator – premda za ovo posljednje doista nema potrebe, jer u ovako prostranom, dobro ventiliranom kućištu nema opasnosti od pregrijavanja.

Napajanje je također ekonomično: ima 450 W snage koji se isporučuju uz 80+ Bronze certifikat. Povoljna cijena postignuta je izostavljanjem Windowsa, što će vam odgovarati ako se na GameShark L prebacujete s nekog starog PC-a; dakako, Windowse 10 možete i dokupiti po povoljnijoj cijeni.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode