Koji pametni sat odabrati?


Koji pametni sat odabrati?

Danas se tržište pametnih satova brzo razvija, nudeći širok spektar mogućnosti i značajki. Od praćenja fitnessa do primanja obavijesti s pametnog telefona, pametni satovi postaju sve popularniji dodatak za ljude u pokretu. U ovom blogu istražit ćemo neke od najboljih pametnih satova na tržištu, njihove značajke i prednosti.


Smartwatch Galaxy Watch 5


Galaxy Watch 5 je napredni pametni sat koji kombinira elegantan dizajn s brojnim značajkama za praćenje zdravlja i fitness aktivnosti. Ima tvrđi prednji zaslon izrađen od safirnog stakla koje je otpornije na ogrebotine. Ujedno je i vodootporan. Također ima podršku za različite sportske aktivnosti i bežično povezivanje s pametnim telefonom.


U Mikronis ponudi ga možete pronaći u 4 različite boje: Gray 44mm, Blue 44mm, Rose Gold 40mm i Silver 40mm. 



Smartwatch Galaxy Watch 5 Pro


Galaxy Watch 5 Pro
, malo naprednija verzija od prethodnog modela je vrhunski pametni sat s elegantnim dizajnom i impresivnim značajkama. Ovaj pametni sat nudi povezivost s pametnim telefonima, pruža napredno praćenje zdravlja, fitness aktivnosti i različitih vrsta vježbi. Ima ugrađen GPS, praćenje kalorija i detaljne informacije o snu, kao i savjete za poboljšanje navika spavanja.  Otporan je na vodu i ima najveću bateriju u seriji, omogućujući dugotrajno korištenje bez čestog punjenja.


Garmin Vivomove Style


Garmin Vivomove Style
je sofisticirani hibridni pametni sat koji kombinira klasičan izgled analognog sata s ključnim pametnim funkcijama koje vam pomažu pratiti dinamičan životni stil. Nudi praćenje fitness aktivnosti, uključujući korake, udaljenost, kalorije i puls. Ima i funkciju praćenja sna te vam pruža detaljne informacije o kvaliteti i obrascima spavanja. Također podržava primanje obavijesti s pametnog telefona i ima dugotrajnu bateriju. 

U Mikronis webshopu ga možete pronaći u Silver Moss, Rose Gold white i Light Gold Blush Pink boji. 

 

Smartwatch Xiaomi Watch S1 


Smartwatch Xiaomi Watch S1
nudi razne fitness funkcije poput praćenja aktivnosti, brojanja koraka i mjerenja pulsa. Također podržava obavijesti s pametnog telefona. Možete primati obavijesti o porukama, pozivima, kalendaru i društvenim mrežama izravno na zaslonu sata, olakšavajući vam praćenje važnih informacija. Također ima dugotrajnu bateriju. Pristupačan je izbor za one koji traže jednostavan i pouzdan pametni sat.


Amazfit Bip 3 Pro 


Amazfit Bip 3 Pro
je napredni pametni sat s preciznim praćenjem aktivnosti, uključujući korake, udaljenost, kalorije i puls. Ima ugrađeni GPS i funkcije za praćenje sna i stresa. Podržava primanje obavijesti s pametnog telefona, a njegova snažna baterija omogućuje do 14 dana korištenja s jednim punjenjem. Sat je lagan, tanak i vodootporan, te se može povezati s aplikacijom Zepp na vašem pametnom telefonu.
 

Zaključak


Ovisno o vašim preferencijama i potrebama, svaki od ovih satova ima nešto posebno za ponuditi. Razmotrite svoje prioritete i odaberite onaj sat koji najbolje odgovara vašem stilu života i budućim ciljevima. 

Detaljnu ponudu pametnih satova pogledajte u Mikronis webshopu.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode