Lenovo IdeaCentre AiO 520-24: Kućni PC za sve namjene


Lenovo IdeaCentre AiO 520-24: Kućni PC za sve namjene
Za manje od pet tisuća kuna možete sklopiti vlastiti PC od jeftinih dijelova ili – kupiti sve u jednom. Stolno računalo IdeaCentre 520 cijenom itekako konkurira domaćim uratcima, a nije im konkurencija – jer je daleko elegantnije rješenje.

Lenovo IdeaCentre AiO 520 stolno računalo, ili kako bi rekli Ameri: all in one PC Lenovo IdeaCentre, je smješteno u elegantan 24" monitor Full HD razlučivosti koji, u skladu s najnovijim „modnim“ trendovima u tehnologiji, gotovo da i nema okvir s tri strane. Tanak i elegantan, svejedno u sebi nudi sve što očekujete od pristojnog stolnog PC-a: Core i3 procesor sedme generacije, 4 GB DDR4 RAM-a, gigabajtni disk i DVD snimač te sve moguće priključke (tri obična USB-a i dva nova, USB 3.0; Bluetooth; čitač memorijskih kartica; Gigabit Ethernet i Wi-Fi koji podržava ac/b/g/n varijante…). Jedino što nema su Windowsi: pretpostavlja se da ih već imate.

Naravno, tu su i tipkovnica te miš: imate sve što vam treba odmah, ništa se ne mora dokupljivati i kombinirati.

Kako je ovaj PC Lenovo namijenio kućnim korisnicima, napravljen je tako da će se na njemu podjednako dobro snaći i onaj tko ga koristi za rad (posebice će se dopasti onima koji se bave kreativnim poslovima: lako ćete njime upravljati dodirom prsta po ekranu, jer monitor prepoznaje 10 prstiju) kao i za zabavu (ekran je idealan za gledanje filmova a zvučnici će lako ispuniti sobu glazbom).

Zgodan detalj je kamera koja podržava Full HD razlučivost a koja je skrivena: otvara se na dodir; jednako lako se i skriva natrag u tijelo monitora. Možete ju koristiti i za prijavu na Windowse: Hello će prepoznati vaše lice i logirati vas, a kad se odšećete – automatski će zaključati PC, da ne bi netko upao dok vas nema.

Recenzija Lenovo IdeaCentre AIO 520 ima dosta po internetu, a lako ćete se uvjeriti kako u pravilu dobiva barem ocjenu vrlo dobar. Ako vam ovakav model iz nekog razloga ipak ne odgovara, Mikronis nudi vrlo širok izbor – više od dvadeset modela IdeaCentre računala.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode