Lenovo IdeaCentre Y720 Cube: Za VR spremni


Lenovo IdeaCentre Y720 Cube: Za VR spremni
Tražite ultimativnu igraću mašinu za LAN partyje? Eto je. Ne samo da će gaming računalo Lenovo IdeaCentre Y720 Cube svugdje privlačiti poglede, nego je i opremljena tako da na njoj možete pokrenuti doslovce svaku igru koja postoji danas – uključujući i one koji koriste vruću tehnologiju virtual reality, odnosno njenu Microsoftovu inačicu mixed reality – stoga ju i sam Microsoft ponosno izaže u svojoj američkoj web trgovini – gdje je od kupaca dobila ocjenu 5.0.

Osim izgledom, Cube plijeni pozornost i dodatnim mogućnostima. Tako će inteligentna mrežna tehnologija Killer Double Shot Pro uvijek ostvariti najbržu moguću vezu s internetom – ako treba, i kombiniranjem Ethernet i Wi-Fi mreže – tako da bez problema možete i emitirati svoje igranje online. Ugrađeni Xbox Wireless Controler omogućuje da upravljate igrom iz naslonjača, a Lenovo Nerve Center omogućuje da na jednom mjestu upravljate svim postavkama računala, od optimiziranog zvuka do ubrzavanja igara i mreža.

Ubrzanje ćete lako postići tako da Intel Core i7-7700 „nabrijete“ na 4,2 GHz, i usput optimizirate i memoriju (2x 8 GB DDR4) i grafiku (GeForce GTX1070 s 8 GB GDDR5) Lenovo IdeaCentre Y720. Cijena je dakako visoka, a uključuje dvogodišnje jamstvo.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode