Lenovo Legion GO


Lenovo Legion GO












 

Neumoljiva snaga u tvojim dlanovima.

 


Savladajte svaki pokret


Joystick poluge s Hall efektom Legion Go su pionir s RGB osvjetljenjem, ostavljajući iza sebe tradicionalne joystickove. Recite zbogom klizanju joysticka i pozdravite izdržljivu, brzu kontrolu. Naši odvojivi Legion TrueStrike kontroleri dizajnirani su za udobnost i preciznost, sa značajkama kao što su tekstura protiv klizanja, kontrole koje se mogu preslikati i integrirani trackpad. Lagano prijeđite s načina rada računala na igranje u ruci, a za FPS entuzijaste, uživajte u preciznoj kontroli s našim jedinstvenim FPS načinom rada s dodatnom bazom kontrolera. Zahvaljujući našem ergonomskom dizajnu, igrajte duže bez nelagode. Uz Legion Go igrajte kao profesionalac.
 

 


 

Uđite u svijet gaminga

Legion Space osnažuje neumoljivog igrača u vama, sastavljajući ekspanzivan svemir igara s vrhunskih platformi u jednom besprijekornom središtu. Prebacite bez napora s Xbox Game Passa na Gamesplanet i dalje. Uživajte u igranju u oblaku u pokretu, streamajte sa svog Legion računala ili uronite u Android emulaciju. Prilagodite svoje putovanje, iskoristite svoj iterativni duh i otključajte neograničeni igrački potencijal. Osim toga, započnite svoju avanturu s tri besplatna mjeseca Xbox Game Pass Ultimate, ekskluzivno za korisnike Legion Go. Ali to nije sve - Legion Go je potpuno prilagodljiv, tako da možete podesiti bezbroj postavki kako biste poboljšali svoje iskustvo igranja i učinili ga jedinstvenim.


   
 
 

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode