Lenovo Legion Second Skin


Lenovo Legion Second Skin


Mnogi gameri žive odvojene živote, no rijetko se ta dvojnost ističe.
Lenovo Legion se udružio sa Salvom Espínom, crtačem stripova i dizajnerom igrica, poznatim po svom radu s Marvelom na likovima kao što su Deadpool, She-Hulk, X-Men i Wolverine, kako bi stvorili seriju ‘Second Skin’ stickera.

Salva Espín je komentirao: „Bilo je nevjerojatno biti dio ovog projekta koji mi je omogućio prepuštanje svim mojim strastima: dizajnu, igricama i tehnologiji. U potpunosti sam uživao u cijelom kreativnom procesu, blisko surađujući s Lenovo timom na oblikovanju pet dizajna koji najbolje ilustriraju rezultate istraživanja. Već sam personalizirao svoj Lenovo Legion 7 stickerom koji predstavlja dualnost između “profesionalnog ja” i mog gaming alter-ega te jedva čekam vidjeti kako će ti dizajni postati dio prijenosnih računala tisuća ljudi!”

„Bilo nam je zabavno raditi sa Salvom na Second Skin kampanji. Kao brend koji je oduvijek strastveno podržavao gamere da rade nevjerojatne stvari, naša je ambicija da Second Skin stickeri potiču našu zajednicu na autentičnost, bilo na poslu ili usred bitke. Stickeri za prijenosna računala izraz su naše osobnosti i Salva je ovim dizajnima uspio sjajno uhvatiti sraz oba svijeta. Nadamo se da će stickeri prenijeti onoliko radosti koliko su nama donijeli,” 


 

    
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode