Lenovo ThinkBook serija


Lenovo ThinkBook serija

 

Serija ThinkBook

Stvoren za posao, dizajniran za vas

Ovi prijenosnici omogućuju vam poslovanje sa stilom. Od opcija koje vam omogućuju rad bez zastoja, do sigurnosnih značajki koje rade u pozadini. I to nije sve jer prijenosnici ThinkBook nude i vrhunske značajke za zabavu, a pritom plijene i poglede.

 

Brzo pokretanje

Moderno stanje pripravnosti probudit će vaš prijenosnik u manje od 0,5 sekunde i omogućiti vam preuzimanje elektroničke pošte ili slušanje glazbe čak i kad je vaš prijenosnik u sleep modu. Senzor otiska prsta prijavit će vas u sustav i uključiti zaslon, kao i pametni telefon, a tehnologija brzog punjenja jamči vam da budete stalno u pokretu. Prijenosnici ThinkBook pomažu vam da radite učinkovitije i pametnije.

 

Tko kaže da posao ne može biti zabavan?

Dolby Audio™, Harman zvučnici, FHD zasloni dostupni s tehnologijom Dolby Vision™. Uživat ćete u vrhunskom zvuku, baš kao u nevjerojatnim vizualima s prekrasnim detaljima i nevjerojatno preciznim bojama, toliko da biste mogli zaboraviti da radite.

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode