Lenovo ThinkPad X1 Nano


Lenovo ThinkPad X1 Nano




Lagan i snažan

Uz početnu masu manju od jednog kilograma, ThinkPad X1 Nano je naš najlakši ThinkPad ikad - i teškaški performer. Ovaj 13" prijenosnik pokretan je 11. generacijom Intel® vPro® procesora, a nudi i izbor operativnog sustava Windows 10 ili Linux. Također nudi i niz značajki za bolju produktivnost, poput uvijek uključene responzivnosti, opcionalnog 5G povezivanja, brzog Thunderbolt™ 4 utora, brzog punjenja i 16:10 omjer slike na zaslonu za još više vertikalnog prostora.


Predstavljamo Intel® Evo™ platformu

ThinkPad X1 nano je naš prvi ThinkPad prijenosnik koji koristi Intel® Evo™ platformu, pružajući sjajnu kombinaciju performansi, responzivnosti, autonomije baterije i sjajnih vizuala. S procesorima do 11. generacije Intel® Core™ i7 vPro® možete računati na iznimno iskustvo, bilo gdje.


Sjajni vizuali

Prijenosnik ThinkPad X1 Nano ima 13" Dolby Vision™ 2K zaslon i pruža opsežne poglede s omjerom slike 16:10 - tako da je zapravo iste visine kao X1 Carbon, ali s mnogo manjim kućištem. Pokretan Intel® Iris® Xe grafičkim sustavom, zaslon razlučivosti 2160 x 1350 sa 100% pokrivenosti sRGB prostora boja osigurava jasnoću slike i preciznost boja. X1 Nano je dostupan sa i bez zaslona na dodir.


Nevjerojatan zvuk

Sustav zvučnika Dolby Atmos® na prijenosniku ThinkPad X1 Nano uključuje dva visokotonca usmjerena prema gore i dva niskotonca usmjerena prema dolje, što stvara zadivljujuće zvučno iskustvo u kojem ćete uživati u radu i igri. Uz to, četiri dalekometna 360° mikrofona osiguravaju da vas se jasno i glasno čuje tijekom konferencijskih i video poziva.


Budućnost je stigla

Stvoren za budućnost univerzalne 5G tehnologije, ThinkPad X1 Nano nudi istinsko mobilno iskustvo, poput pametnog telefona - u uvijek povezanom računalu. Brzi WiFi 6 omogućuje vam brzi skok na prepune javne mreže. S opcionalnom uslugom 4G / 5G * možete uživati u bržem, sigurnijem pristupu poslužitelju i neprekidnom streamingu video zapisa. Ostanite povezani s onim što je najvažnije, bez obzira gdje se nalazite.
* Dostupnost opcionalnog WWAN-a ovisi o regiji i mora se konfigurirati u trenutku kupnje; potreban je pružatelj mrežnih usluga.


Povećajte svoju produktivnost

Uživajte u značajkama koje štede vrijeme i vraćaju minute vašem užurbanom danu. Prijenosnik ThinkPad X1 Nano nudi moderno stanje pripravnosti, što omogućuje sustavu da se trenutno probudi i poveže s internetom. Cjelodnevno trajanje baterije oslobađa vas utičnica, ali kad vam treba više autonomije, tehnologija brzog punjenja isporučuje od 0% do 80% u samo sat vremena. Uz to, samo jednim dodirom tipke možete jednostavno odgovoriti, uputiti i prekinuti vezu s konferencijskim pozivima pomoću funkcijskih tipki od F9 do F11.


Ugrađena sigurnost

ThinkPad X1 Nano štiti vaše podatke i uređaj zaštićenim, ažuriranim paketom ugrađenih sigurnosnih rješenja ThinkShield, kao i doista inovativnim AI i biometrijskim sigurnosnim značajkama. Počevši od diskretnog modula Trusted Platform Module (dTPM), koji kriptira podatke i time otežava hakiranje, do izuzetno sigurnog match-on-chip čitača otiska prsta. Otkrivanje ljudske prisutnosti automatski zaključava vaš uređaj kad se odmaknete, a u kombinaciji s IR kamerom omogućuje prijavu bez dodira čak i iz stanja mirovanja.


Izdržljivost ThinkPada

Prijenosnici ThinkPad su testirani po 12 testova otpornosti prema vojnim specifikacijama i više od 200 različitih provjera kvalitete kako bi se osiguralo funkcioniranje u ekstremnim uvjetima. Od arktičke divljine do prašine pustinjskih oluja, od nulte gravitacije do prolijevanja i padova, ovom prijenosniku možete vjerovati i osloniti se na njega bez obzira čime vas život iznenadi.
Specifikacije se mogu razlikovati ovisno o regiji.


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode