Leti, leti… dron!


Leti, leti… dron!
Od svih gadgeta, dronovi su sprave o kojima se posljednjih godina najviše priča, koji najviše draže maštu ljubitelja novih tehnologija. Te bespilotne letjelice na daljinsko upravljanje koriste se na načine koje do pred koju godinu ne bi pale na pamet ni autorima znanstvenofantastičnih romana. Istodobno, cijene su im pale toliko da si ih možete priuštiti – kao igračke. Naravno da letjelice MS-a nisu igračke: to su pravi-pravcati dronovi koje dakako ne možete koristiti u profesionalne svrhe ali itekako mogu poslužiti – za ozbiljno snimanje (primjerice nekretnina), za zadovoljavanje znatiželje, ali i za zabavu cijele obitelji.

Najjeftinija letjelica na daljinski u našoj ponudi je MS Drone CX-50 s VGA kamerom. Nudi, tri brzine leta, supertihi način letenja te mogućnost 3D okretanja za 360 stupnjeva. Dolazi s daljinskim upravljačem, USB kablom za punjenje i rezervnim elisama. Uz popust se nude i dodaci za dronove: rezervna baterija i rezervni punjač (koji radi sa svim MS-ovim modelima), a na popust smo stavili i memorijsku karticu od 32 GB koja će vam dobro doći ako poželite snimiti što više fotografija.

Ovo posljednje još bolje će doći ako se odlučite za jači model MS Drone CX-40 koji dolazi s HD kamerom. Riječ je o većoj letjelici, pa nije ni čudo da joj treba dulje vrijeme da napuni bateriju, koja traje kraće… Na to smo već navikli kod smartfona: što su jači, to im baterije traju kraće…

Najnoviji leteći dron MS Drone Sky Phantom nudi slične mogućnosti kao i CX-40 (uključujući HD kameru) ali i par sitnih poboljšanja kao što je mogućnost automatskog vraćanja – pritiskom na tipku. Poboljšan je i dizajn, a da se radi o moćnijem „stroju“ pokazuje i to što ga napaja šest AA baterija (za starije modele su bile dovoljne četiri). I za ovaj dron odmah po akcijskoj cijeni možete kupiti rezervnu bateriju.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode