LG 5 godina sigurnosti


LG 5 godina sigurnosti


LG PROMOCIJA - 5 GODINA SIGURNOSTI

 


uz besplatnih 5 godina sigurnosti na odabrane LG hladnjake i perilice rublja.

U LG-u pored osiguranja inovativnih rješenja za poboljšanje vašeg svakodnevnog života vodimo računa i o kvaliteti i izdržljivosti naših proizvoda.

Znamo da su našim kupcima bitni i pouzdanost i bezbrižnost pa smo zbog toga uveli novu ekskluzivnu promociju 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja.

Da biste zatražili produženo jamstvo, molimo vas da napravite svoj LG račun na našoj web stranici, a zatim registrirate svoj proizvod i učitate (upload) dokaz o kupnji (kopija računa) kako biste ispunili svoju prijavu u roku od 60 dana od dana kupnje. Ako već imate LG račun, jednostavno prijavite svoj proizvod kao i obično i učitajte dokaz o kupnji u roku od 60 dana.

 

 

Napominjemo vam da se produženo jamstvo ne primjenjuje odmah na vaš račun. Ne brinite, to je zato što svaku prijavu obrađujemo zasebno za vas.

Ovime ćemo provjeriti jesu li sve pojedinosti ispravne (možda ćemo vas morati kontaktirati kako biste potvrdili neke pojedinosti.)

Vaše produženo jamstvo se zatim ručno obrađuje i na kraju ćete primiti potvrdu e-poštom o vaših ekskluzivnih 5 godina sigurnosti (2 godine jamstva + 3 godine produženog jamstva).

Budite sigurni da vaša standardna prava za dvije godine jamstva i dalje vrijede dok se podaci obrađuju.

Saznaj više


 

Pogledajte ponudu

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode