Logitech MX Sound Premium: Prvoklasni Bluetooth zvučnici


Logitech MX Sound Premium: Prvoklasni Bluetooth zvučnici
Bluetooth zvučnici se mogu kupiti već za stotinjak kuna. S druge strane, ima i hi-fi uređaja te vrste koji koštaju par tisuća kuna. Između njih su se smjestili ovi Logitech Bluetooth zvučnici koji, kako im naziv kaže, nude premium kvalitetu zvuka iz vašeg računala ili mobitela.
Predviđeni su da se postave na vaš radni stol, umjesto „klasičnih“ PC zvučnika. No, za razliku od njih, mogu puštati zvuk s tri uređaja istodobno – primjerice, s računala (na kojeg se mogu spojiti na klasičan način, 35-milimetarskim kabelom), i s još dva uređaja (mobitel i tablet? dva mobitela?) bežično, preko Bluetootha.
Pritom ne morate žonglirati između različitih uređaja. MX Sound Premium Bluetooth zvučnici automatski će se prebaciti s jednog izvora zvuka na drugi kada stišate jedan uređaj i krenete puštati zvuk s drugog. A cijelo vrijeme možete imati uključen treći izvor zvuka, primjerice žičanu vezu s PC-om s kojeg ćete čuti ding da bi vas obavijestio da je stigla nova poruka ili da PC treba vašu pažnju.

Ovi zvučnici Logitech imaju više premium osobina koje opravdavaju višu cijenu, a neke od njih su vidljive na prvi pogled. Dizajn je prvoklasan, poseban i usklađen s drugim Logitechovim premium periferijom kao što su miševi. Jedinstvena prednost su mu kontrole osjetljive na pokret: dovoljno je približiti ruku desnom zvučniku da se na njemu ukažu ikone za kontrolu glasnoće i povezivanje Bluetooth uređaja.
K tome, za razliku od uobičajenog dometa do devet metara, ovaj uređaj će se znati povezati i s Bluetooth izvorima zvuka na udaljenosti od 25 metara – s druge strane velike prostorije. Dva zvučnika imaju snagu od 24 Watta (12 W RMS) a nagnuta su za 10° unatrag kako bi vaše uši bile baš u sweet spotu za najbolji stereo zvuk.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode