Logitech Spotlight: Profesionalni alat za prezentacije


Logitech Spotlight: Profesionalni alat za prezentacije
Prezenteri – uređaji kojima možete upravljati prezentacijama kao što daljinskim upravljačem upravljate televizorom – jedna su od rijetkih tehnoloških alatki koji već godinama nisu vidjeli iole značajniji tehnološki napredak. Sve do ove godine – kada je Logitech, kako piše digitalno.hr, predstavio Spotlight.
Presenter Logitech Spotlight je već na prvi pogled drugačiji uređaj, a osim elegantne linije (izrađen je od aluminija) upada u oči njegova jednostavnost. Na gornjoj strani se nalazi jedna jedina velika tipka, kojom se prebacujete na slijedeći slajd, te manja tipka za povratak ispod nje i još jedna, na vrhu uređaja, za pokretanje multimedijalnih sadržaja i linkova.

Uređaj je kompatibilan sa svim najpopularnijim softverom za prezentacije (PowerPoint, Google Slides, Keynote, Prezi…). Glavni „štos“ mu je što određenim gestama možete uvećati i naglasiti određeni dio slajda – a to djeluje atraktivnije od uobičajenog „žmiganja“ kakvog nudi laser prezenter. “Prezentacije izazivaju nelagodu”, priznaje Logitechov potpredsjednik Marcel Stolk. “Za većinu, glavni kamen spoticanja je nedostatak samopouzdanja – mi postajemo nervozni. Spotlight je lakši za korištenje i, što je najvažnije, omogućava nove načine za uključivanje publiku u odnosu na teško uočljivi laser.”

Gestama se može kontrolirati i glasnoća prezentacije a zgodan detalj je i da će vas vibracijom upozoriti kada se predviđeno vrijeme prezentacije približi kraju.
Spotlight se može napuniti preko USB-a, a jedna minuta punjenja je dovoljna za tri sata upotrebe.
Cijena prezentera je dakako visoka, ali on spada u klasu za sebe.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode