Logitech Z213: Bas za radni stol


Logitech Z213: Bas za radni stol
Bolji zvuk iz PC-a? Tko od nas nije već puno puta to poželio? Možda vam je to palo na pamet pri slušanje glazbe, gledanju filmova ili igranju igara… ili sve troje?

Zvučnici Logitech Z213 nude jeftino rješenje: cijena Logitech Z213 je nešto što si možete priuštiti, a zauzvrat će itekako (čujno) povećati zadovoljstvo rada za stolnim računalom.

Ti Logitech zvučnici su kompaktni, tako da će vam ostaviti puno prostora na vašem (već prekrcanom?) radnom stolu. Ali tu su i dva dodatka. Prvi je subwoofer (kojeg možete pospremiti pod stol ili negdje drugdje gdje ne smeta). On uklanja glavni problem jeftinih zvučnika: nedostatak basa.

Drugi je praktični dodatak: kontroler kojeg možete smjestiti tako da vam uvijek bude nadohvat ruke, da bi preko njega pojačali ili stišali zvuk (14 Watti, odnosno 7 u RMS-u, jamče itekako glasan zvuk iz malenih zvučnika!), ili jednostavno isključiti zvučnike. Na kontroleru je i priključak za slušalice, što je također vrlo praktično jer priključak slušalica ne morate zavlačiti ispod stola, do PC-a.

Ovi 2.1 zvučnici za PC pokriveni su dvogodišnjom garancijom.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode