macOS Ventura


macOS Ventura
 
macOS Ventura čini stvari koje najviše radite na Macu još boljim, sa snažnim novim načinima da učinite više, dijelite i surađujete u svojim omiljenim aplikacijama, uronite u igre sljedeće razine i u potpunosti iskoristite svoje druge uređaje.
 



Mail

Pretraživanje daje preciznije i potpunije rezultate i daje prijedloge prije nego počnete tipkati.



 

Dijeljene grupe kartica

Dijelite kartice i oznake, šaljite poruke i pokrenite FaceTime izravno iz Safarija. Bilo da planirate putovanje s prijateljima ili kupujete kauč s partnerom, možete dijeliti sve kartice na jednom mjestu. A kad pronađu nešto sjajno, mogu dodati i kartice.





 

Poboljšano pretraživanje slika

Pronađite slike u Fotografijama, Porukama, Bilješkama, Finderu i na webu izravno iz Spotlighta.3 Možete čak koristiti Live Text za traženje slike na temelju teksta unutar nje.


 

Novi dizajn pretraživanja

Bogatiji rezultati pretraživanja okupljaju sve informacije koje su vam potrebne za kontakte, albume, glazbenike, filmove, TV emisije, glumce, sport i tvrtke. Pregledajte velike preglede datoteka koje možete pomicati u Quick Looku pritiskom na razmaknicu.

Poboljšano svakodnevno slanje poruka

Sada možete urediti poruku koju ste upravo poslali ili u potpunosti poništiti slanje nedavne poruke. Poruku možete označiti kao nepročitanu ako trenutno ne možete odgovoriti i želite joj se vratiti kasnije.


 

iCloud Shared Photo Library

Dijelite fotografije i videozapise neprimjetno s do pet drugih osoba, tako da svatko može surađivati ​​na obiteljskoj kolekciji i uživati ​​u potpunijim uspomenama. Uz iCloud Shared Photo Library, obiteljske uspomene su na jednom mjestu u kojima svi mogu uživati ​​u bilo koje vrijeme,
čak i ako niste vi taj koji je snimio ili uredio fotografiju.


 

Predstavljamo Stage Manager

Stage Manager automatski organizira vaše aplikacije i prozore u jednom prikazu na bilo kojem Macu, tako da možete ostati usredotočeni dok se lako krećete između zadataka.

Handoff dolazi u FaceTime

Premjestite FaceTime poziv s jednog uređaja na drugi samo jednim klikom. Dakle, uvijek ćete se moći pridružiti pozivu s pravog uređaja.


 

Koristite iPhone kao web kameru

Upotrijebite moćni sustav kamera iPhonea sa svojim Mac računalom da radite stvari koje nikada prije nisu bile moguće s web kamerom. Jednostavno približite iPhone svom Macu i on će se automatski prebaciti na iPhone kao ulaz za kameru. I radi bežično, tako da se nema što priključiti.


 

Redizajnirani izgled i dojam

Novi dizajn bočne trake u Postavkama sustava — odmah poznat korisnicima iPhonea i iPada — olakšava navigaciju postavkama i konfiguraciju vašeg Maca nego ikad.



 

I još mnogo toga.


 

Pogledajte cijeli popis onoga što je novo u macOS Ventura.


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode