Mikronis, mjesto sigurne kupnje


Mikronis, mjesto sigurne kupnjeMikronis - mjesto sigurne kupnje!

Od 8.6.2020 Mikronis poslovnice rade po redovnom radnom vremenu.

Svaki posjet i kupnja kod nas su potpuno sigurni. U Mikronisu brinemo za Vaše zdravlje i zdravlje naših djelatnika te s ciljem sprječavanja infekcije Mikronis primjenjuje protuepidemijske mjere, poslovnice se dezinficiraju a djelatnici se pridržavaju visokih higijenskih uvjeta i preporuka HZJZ te odredbi Stožera civilne zaštite.

Na ulazu poslovnice nalazi se dezinfekcijsko sredstvo za kupce te su dodatno postavljene i obavijesti o ograničenju broja kupaca koji istovremeno mogu boraviti u poslovnici.
Potrebno je održavati fizički razmak kupaca međusobno, te između kupaca i djelatnika Mikronisa pa su u tu svrhu postavljene pregrade od pleksiglasa i odgovarajuće oznake uz prodajni pult.

Kako bi se dodatno smanjio rizik infekcije potičemo kupce da plaćanje kad god je moguće obave karticom.

Vidimo se !

Još si za društveno distanciranje ili voliš praktičnost i jednostavnost online kupnje?
 

#Ostanidoma i naruči online 0-24h


Mikronis webshop je otvoren za Vas 24/7 te dostavljamo robu po cijeloj Hrvatskoj. Iskoristite odlične popuste i pogodnosti te naručite sigurno, iz udobnosti doma.

S ciljem smanjenja kontakta i rizika infekcije, kupce molimo da za plaćanje na webshopu odaberu plaćanje karticom ili općom uplatnicom(internet bankarstvo/virman)

Također naš odjel Veleprodaje je i dalje tu za Vas, te nam se za narudžbe slobodno obratite putem emaila, telefona.


WEB PRODAJA
Telefon: 01 6462 048
web-prodaja@mikronis.hr
 


 

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode