Moto E4: Snagator koji nosi poklone


Moto E4: Snagator koji nosi poklone
U cjenovnom rangu oko 1200 kuna vlada gužva kao u nijednom drugom: praktično svi proizvođači nude nekog svog aduta po toj cijeni. Međutim, Motorola se uvijek izdvajala iz mase – uostalom, riječ je o tvrtki koja je doslovce izmislila mobitele – pa je tako i s novim modelom Moto E4.
Za početak, ima jedna osobina koju ne možete osjetiti preko interneta, već samo pod prstima, uživo; kvaliteta izrade. Smartphone Lenovo Moto E4 nije napravljen od jeftine plastike; u ruci djeluje robusno, kvalitetno napravljen – kako i očekujemo od Motorole. To ne vrijedi samo za kućište, nego i za ekran (5"", HD): prekriven je Gorilla Glass zaštitom, a da budete 100% sigurni u njega, poklanjamo dvogodišnje osiguranje od loma ekrana! Jamstvo od dvije godine dakako vrijedi i za mobitel u cjelini.
Posebne su i kamere: premda ne nude „nabrijanu“ razlučivost (8 MP straga, 5 sprijeda), nude mnoge druge osobine koje inače srećemo samo kod skupljih mobitela: visokokvalitetne HDR snimke, fokus kojeg sami birate na ekranu, panoramu te osjetljivost i u slabijim svjetlosnim uvjetima: Motorola obećava da ćete i u polumraku moći snimiti uvjerljiv selfie.

Motorola ima posebne odnose sa Googleom: uvelike koristi njegov originalni softver, a to znači da ovaj mobitel koristi aktualnu, najnoviju verziju Androida (7.1.1) te da će među prvima dobiti nadogradnju na slijedeću verziju. Nema gomile softvera nezavisnih proizvođača koji je tu samo zbog reklame…
Možda najveća prednost ovog mobitela je baterija: snaga od 2800 mAh dovoljna je da vas provede kroz svaki, pa i najnaporniji radni dan. Pametni telefon Moto E4 je mobitel kojeg nećete morati spajati na punjač baš svaku večer. Ni ostale osobine nisu slabije od onih koje očekujemo po ovoj cijeni: procesor ima četiri jezgre; RAM-a ima 2 GB; ugrađenih 16 GB možete „podebljati“ micro SD karticom. Podržan je novi Bluetooth 4.2, dakako i 4G. Moto E4 prima dvije SIM kartice a za vrhunsku sigurnost tu je i skener otiska prsta – još jedna osobina koju inače ne srećemo kod mobitela ovog cjenovnog ranga! Moto E4 cijena je umjerena, a vjerujemo da će i Moto E4 recenzija to potvrditi - očekujemo ih uskoro. Već smo spomenuli jedan poklon koji dolazi uz ovaj mobitel ali Mikronis je pripremio još jedan: kožnu torbicu u koju ga možete lako spremiti ili izvaditi pull tab mehanizmom.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode