Moto Z: veliki povratak Motorole


Moto Z: veliki povratak Motorole
Motorola se nakon dugog niza godina vraća na hrvatsko tržište. (I ranije je, doduše, bilo za kupiti Motorolinih mobitela, ali okolnim putem, „sivim“ uvozom.) Nakon što je Motorolu kupio Lenovo, od ovog mjeseca u našoj su ponudi novi modeli, a među njima se izdvaja vrhunska serija Moto Z – prvi pravi modularni mobiteli.
Zašto „prvi pravi“? Zato što je modularan primjerice i LG G5 – ali za njega nema modula. Za Moto Z mobitel odmah se nudi četiri modula (Moto Mods). Najjednostavniji od njih je Lenovo Moto Cover Battery koji značajno produljuje rad na baterije (a pritom ne čini Lenovo Moto Z „debeljucom“ jer taj je mobitel sam po sebi izuzetno vitak). Zatim, tu je Lenovo Moto JBL SoundBoost, vanjski stereo zvučnik koji je toliko glasan da će i vrlo veliku prostoriju (ili vanjski prostor) ispuniti glasnim, jasnim zvukom. To nisu svi moduli za mobitele serije Z: dodatna oprema za mobitele Moto Z uključuje i projektor te kameru s 10x zoomom kojeg je napravio ugledni njemački proizvođač Hasselblad.

Naravno, Moto Z je itekako dojmljiv i bez modula: to je uvjerljivo najvitkiji mobitel najviše klase, s vrhunskim karakteristikama (Snapdragon 820 procesor, čak 4 GB RAM-a, 5,5"" AMOLED razlučivosti više od Full HD-a, kamera s laserskim fokusom i Android 6 koji će se ovih dana moći nadograditi na najnoviji Android 7 Nougat).
Međutim, to nije jedini model nove serije. Lenovo Moto Z Play mobitel je manje vitak, i ima nešto slabije (još uvijek vrlo jake) čipove, a prima sve gore navedene module. Kao i svi Lenovo mobiteli, i ovaj smartphone se izdvaja po izuzetno jakoj bateriji od čak 3510 mAh koja može izdržati puno dulje od jednog dana rada – štogod mu radili.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode