Motorola One Vision


Motorola One Vision




Motorola One Vision

Najvažniji trenuci u životu. Čak i pri slabom osvjetljenju

 

Savršenost slike

Predstavljamo Motorola One Vision. Uz napredni sustav kamere od 48 MP sa umjetnom inteligencijom i Quad Pixel tehnologijom, možete fotografirati kao profesionalac pri svakom osvjetljenju.

 

 

Opusti se, Android brine o tvojoj sigurnosti.

Android 9™(Pie) OS pokreće Motorola One Vision. To znači da si uvijek siguran i ne moraš brinuti o budućnosti jer imaš dvije zagarantirane nadogradnje OS.


 

Ultraširoki 21:9 CinemaVision ekran

Uživajte u punom doživljaju filmova i igara na Full HD+ CinemaVision (21:9) ekranu od 6,3” koji se proteže od ruba do ruba. Budući da je tanji od većine telefona sa ovom veličinom ekrana, i dalje ga je lako držati samo jednom rukom.

Quad Pixel tehnologija: 4x veća osjetljivost na svjetlost

Kombiniranjem četiri piksela u jedan veliki piksel od 1,6 µm, senzor od 48 MP stvara nevjerovatno jasne fotografije od 12 MP sa boljom osvjetljenošću i manjim šumom na slici.

Vidno bolji rezultati

Optička stabilizacija slike (OIS) redukuje zamagljenje pokretom usled drhtanja ruku ili slučajnog pomeranja, posebno pri slabom osvetljenju.

Uhvatite noć

Prijeđite na Night Vision režim u uvjetima slabog osvjetljenja kako bi više detalja bilo vidljivo u mraku. Snimajte nevjerovatno živopisne i čiste fotografije sa prirodnijim bojama.

Prednja kamera od 25 MP

Quad Pixel tehnologija pruža vam izbor veličina piksela u zavisnosti od situacije: pri jakom svjetlu snimajte detaljne selfije od 25 MP. Pri slabom svjetlu, odaberite Quad Pixel tehnologiju sa 4 puta većom osjetljivošću na svjetlost za nevjerovatno jasne selfije od 6 MP sa smanjenim šumom.

Umjetna inteligencija za vašu kameru

Ne morate potrošiti gomilu novca za vrhunsko iskustvo fotografije na vašem telefonu. Uz napredne funkcije kamere kao što su automatsko snimanje osmijeha, osvjetljenje portreta i pametna kompozicija, profesionalno fotografiranje je sada nalik igri.
 

Funkcije kamere sa umjetnom inteligencijom

Automatsko slikanje osmijeha

Grupno fotografiranje je lakše nego ikada uz algoritam koji kreće snimati kada se svi u kadru nasmiješe.

Pametna kompozicija

Kada slikate osobe, pametna kompozicija prepoznaje moguća poboljšanje u kadru i automatski generira optimiziranu drugu sliku.

Osvjetljenje portreta

Lako primjenite jedinstvene i umjetničke efekte svjetla na fotografije snimljene u režimu portreta

Lako se drži. Ugodan za oči.

Novi model Motorola One Vision dizajniran je sa zaobljenim rubovima i precizno izrađenim CorningⓇ GorillaⓇ staklom kako bi udobno stajao u ruci. Ima i vodootpornu zaštitu, pa ne morate brinuti kada se uznojite pri vježbanju ili kada počne padati kiša.

Google Assistant – korisne inovacije

Pronađite odgovore i završite svoje poslove uz pomoć Google Assistant. To je vaš osobni Google, uvijek spreman pomoći. Samo recite "OK Google" kako biste ga pokrenuli.


Digital Wellbeing

Pogledajte kako provodite vrjieme na svom uređaju i postavite ograničenja za sebe pomoću timera aplikacija. Plus, pripremite se za krevet sa Wind Down-om, koji vam pomaže da utišate obavijesti i pripremite se za miran san.

Google Play Protect

Zaštite se od prijetnji na Internetu uz garantirana mjesečna sigurnosna ažuriranja u trajanju od tri godine. Google Play Protect skenira i verificira preko 50 milijardi aplikacija svakog dana koristeći Google strojno učenje kako bi vaš telefon i osobni podaci bili sigurni.

Ekskluzivni Moto Experiences

Dodirnite ekran sa tri prsta da biste napravili screenshot, zakrenite zglob dva puta da biste otvorili kameru i drugo.

Baterija koja traje cijeli dan

Koristite cijeli dan sa samo jednim punjenjem. Uz turbopower™ brzo punjenje, imat ćete dodatnih 7 sati baterije nakon 15 minuta punjenja.

Osmojezgreni procesor

Inteligentno snimajte fotografije i video-zapise – i uživajte u sveukupno brzim performansama – uz ugrađene mogućnosti veštačke inteligencije sa dubokim učenjem.

Proširiv prostor za pohranu

Sačuvajte nekoliko sezona omiljene serije na 128 GB ugrađene univerzalne flash-memorije (UFS) i do 512 GB na microSD kartici.

Osobni zvukovi. Profesionalni zvuk.

Dolby Audio™ vam pruža više kontrole nad vašim postavkama za zvuk uz unaprijed postavljene režime za sve vrste sadržaja, od glazbe do filmova.


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode