Novost u ponudi. Mikrotik.


Novost u ponudi. Mikrotik.


Ponosno Vam predstavljamo novost u Mikronis ponudi. Mikrotik mrežnu opremu. 

MikroTik proizvodi se uglavnom sastoje od dvije različite linije proizvoda. Prvi je MikroTik RouterOS, operativni sustav za rutere, koji je izgrađen na Debian GNU/Linux kernelu. Drugi je MikroTik RouterBOARD, linija proizvoda koja uključuje različite vrste ethernet routera i switcheva te outdoor bežične sustave.

MikroTik razvija niz bežičnih antena dizajniranih za različite uporabe.

MikroTik-ove pristupne točke nude i unutarnje i vanjske modele, s opcijama za različite frekvencijske pojaseve i propusne kapacitete kao što su bežični sustavi od 60 GHz, 802.11a/b/g/n/ac, 2G, 3G, 4G (LTE) i 5G podrška.

Od usmjerivača za male urede do usmjerivača visokih performansi za ISP-ove, MikroTik razvija rješenja za različite veličine i složenosti mreže.

Mikrotik također razvija switcheve, uključujući cloud router switcheve i cloud smart switcheve. Ovi uređaji pružaju brojne priključke za proširenje mreže i dolaze sa značajkama kao što su VLAN, QoS i zrcaljenje priključaka.
 

Tvrtka prodaje svoj mrežni hardver pod nazivom RouterBOARD (RB), osiguravajući potpunu kompatibilnost s operativnim sustavom RouterOS. Linija RouterBOARD, u kombinaciji s RouterOS-om, prodaje se malim i srednjim pružateljima bežičnih internetskih usluga, koji obično nude širokopojasni bežični pristup u ruralnim i udaljenim područjima.
Linija proizvoda uključuje sastavljene SOHO usmjerivače, unutarnje i vanjske bežične 802.11 MIMO i TDMA uređaje, kao i PCB usmjerivače bez kućišta za izradu prilagođenih rješenja.

MikroTik RouterOS je operativni sustav temeljen na Debian GNU/Linux kernelu, posebno dizajniran za usmjerivače. Instalira se na mrežni hardver koji proizvodi tvrtka - RouterBOARD, kao i na standardna računala tipa x86, omogućujući ovim uređajima da ispunjavaju funkcije usmjerivača.
Razvijeno imajući na umu pružatelje internetskih usluga (ISP-ovi),RouterOS obuhvaća sve bitne značajke za upravljanje mrežom i internetsku povezanost, uključujući usmjeravanje, vatrozid, upravljanje propusnošću, funkcionalnost bežične pristupne točke, backhaul vezu, pristupnik pristupne točke i mogućnosti VPN poslužitelja.

 


{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode