NZXT S340 Elite: kućište za elitni PC


NZXT S340 Elite: kućište za elitni PC
Sami slažete PC? Onda ste vjerojatno već susreli NZXT kućišta za stolna računala, jer ta tvrtka uživa reputaciju jednog od ponajboljih specijaliziranih proizvođača. Njihovo kućište S340 pobralo je i uspjeh na tržištu i pohvale nezavisnih medija; lako ćete se uvjeriti u oboje uz malo googlanja. NZXT S340 Elite već je pobralo ovo drugo, a vjerujemo da će i prvo – jer nudi puno za svoju cijenu.

Stvar je u tome da NZXT S340 Elite već na prvi pogled ostavlja dojam kvalitetnog proizvoda koji puno nudi za svoju cijenu – bez nepotrebnih komplikacija. Za povoljan dojam zaslužni su vrhunski materijali – nehrđajući čelik od kojeg je napravljeno praktički sve, te temperirano staklo koje pokriva cijelu lijevu stranu (bez brige, šuma kabela se skriva iza metalnih pregrada, tako da će i dalje izgledati atraktivno – što god utrpali u njega).

Posebnost kućišta je podrška za VR: kacigu možete objesiti za stalak kojeg možete magnetski zakačiti za desnu stranicu, a kroz stalak možete provesti kabele tako da ne smetaju. Isto tako, HDMI i USB 3.0 priključci su premješteni na gornju stranicu, tako da nisu na putu a poklopac s prednje strane ne morate ni otvarati (na gornjoj strani, sprijeda su i USB 2.0 te ostali priključci: za slušalice i slično; oni koje ne koristite svaki dan su straga.) Naravno, cijeli ovaj raspored je vrlo praktičan ne samo za VR kacige nego i za obične slušalice.

NZXT S340 cijena, osim što je konkurentna, vrijedi i za sve tri izvedbe: posve crnu, crnu sa crvenim detaljima (na slikama) te crnu s bijelim detaljima. Jamstvo vrijedi dvije godine, a ploče koje prima ovo kućište srednje veličine (midi tower) su ATX, mini-ITX i microATX.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode