Otkrijte najbolje društvene igre inspirirane filmovima, serijama i videoigrama!


Otkrijte najbolje društvene igre inspirirane filmovima, serijama i videoigrama!

Imamo odlične vijesti! Obožavani filmski hitovi i heroji ne moraju ostati samo na malim ekranima - sada imate priliku postati dio njihovog magičnog svijeta i pridružiti se velikim avanturama.

Provedite večeri pune zabave s obitelji ili se okupite s grupom prijatelja igrajući uzbudljive društvene igre temeljene na hitovima kao što su Harry Potter, Game of Thrones i Star Wars! 

U nastavku vam donosimo neke od naših najdražih društvenih igara inspiriranih junacima iz filmova, serija i videoigara, među kojima će se pronaći ponešto za sve generacije. 
 

Uronite u čarobne avanture Harry Pottera



Ova serija filmova i romana J.K. Rowling obilježila je odrastanje cijele generacije, pa ne čudi kako i danas postoje milijuni fanova svih uzrasta diljem svijeta. Koji obožavatelj Harry Pottera nije sanjao da će dobiti pozivnicu za Hogwarts, najpoznatiju školu čarobnjaštva? Uz neke od ovih igara, to je sada moguće! 


Strastveni ljubitelji Harry Pottera pamte radnju legendarne serije filmova i romana do najsitnijih detalja. Ako ste jedan od njih, svoje poznavanje ovog čarobnog svijeta možete provjeriti uz društvenu igru Ultimate Harry Potter Movie Quiz, ultra zabavan kviz s čak 1.600 pitanja koja će pokazati tko je iz ekipe najveći fan! Kviz dolazi i s odgovorima i objašnjenjima, pa će poslužiti i za utvrđivanje gradiva. 

Još jedna od genijalnih kartaških igara je i Harry Potter - Hogwarts Battle, u kojoj ćete na neko vrijeme postati Harry, Hermione, Ron ili Neville i zajedničkim snagama pokušati obraniti Hogwarts of zlikovaca. 

Za obožavatelje UNO-a i Harry Pottera, tu je UNO - Harry Potter, klasičan UNO za male i velike u ruhu čarobnog filmskog svijeta. 
 
 

Osvojite svijet kroz World of Warcraft 



Društvene igre bazirane na najuspješnijoj roleplaying online igri ikada prava su poslastica za ljubitelje World of Warcraft svijeta. Upustiti se u avanture kao mudar ili podli čarobnjak, ljupki ili genijalni patuljak, lukavi luđak ili sveti svećenik? Sve to možete birati u svijetu frakcija Horde i Saveza - istražujte svijet Azerotha, borite se, skupljajte blago uz heroje raznih klasa i rasa. 


Ujedinite se s ostalim igračima u borbi protiv Kralja Licha koji prijeti kontinentu Northrend i postanite dostojni branitelji Azerotha uz World of Warcraft: Wrath of The Lich King društvenu igru. Igrači igraju zajedno u timskom radu, koristeći jedinstvene sposobnosti svojih likova i planirajući strategiju kako bi spasili svijet i porazili Kralja Licha. 

Kako biste u igru mogli uključiti i one najmlađe (8+), tu se i obiteljska društvena igra Small World of Warcraft. Kao i kod klasičnog WOW-a, u Malom svijetu igrači pokušavaju osvojiti teritorije koristeći različite rase i posebne moći koje dolaze s njima. Sa 16 utrka i 20 moći nasumično kombiniranih tijekom igre, svaka će partija biti drugačija i donijeti nove zabavne strategije. 


 

Neizvjesnost, spletke i borba za prijestolje - Game of Thrones



Fantastični romani Pjesme leda i vatre autora Georgea R.R. Martina. postali su temelj za najgledaniju televizijsku seriju u povijesti - Game of Thrones. Uronite u ovaj fantastični svijet i preuzmite novu ulogu jednom od Sedam kraljevstva Westerosa u borbi za legendarnim Željeznim tronom, korištenjem diplomacije i ratovanja.


Game of Thrones epska društvena igra u kojoj upravljate vojskom pješaka, viteza, opsadnim i brodskim jedinicama očarat će vas od prve minute i ubaciti u svijet zemalja Westerosa. Društvena igra zahtjeva strateško promišljanje i vjerno prenosi neizvjesnost, spletke i nemilosrdnu borbu za prijestolje, pa će biti genijalan poklon za svakog obožavatelja ovog fascinantnog svijeta. 


 

Zauzmite kontrolu nad najvrjednijom imovinom galaksije - Dune



Preuzmite identitet jednog od legendarnih likova Dine svijeta i borite se za pobjedu u ratu za kontrolu nad najvrjednijom imovinom galaksije, plavim začinom. Budite dio napete i komplicirane intrige s borbama s mačevima, herojskim smrtima i mnogim misterioznim trenucima.


Dune: Betrayal najnovija je društvena igra za istraživanje univerzuma monumentalne znanstveno-fantastične serije romana i njihovih filmskih adaptacija. U igri Dune: Betrayal, igrači kontroliraju likove iz Dine, podijeljene na kuću Atreides i kuću Harkonnen. Svaka kartica lika ima jedinstvenu sposobnost, kao i slike iz posljednje filmske adaptacije - što znači da igru igrate kao vojvoda Leto Atreidesa (Oscar Isaac) ili Zvijer Rabbana (Dave Bautista), Paul Atreides (Timothée Chalamet) ili neki netko drugi.


 

Escape room u dalekoj, dalekoj galaksiji - Star Wars



Za kraj smo ostavili jednu svemirsku poslasticu - društvenu igru inspiriranu legendarnom franšizom filmova Ratovi zvijezda. Fantastična kooperativna igra
UNLOCK! Star Wars Escape Game savršena je kombinacija escape room-a i svijeta Ratova Zvijezda, u kojoj ćete tijekom 60 minuta morati zajedničkim snagama pronaći izlaz. Kako biste to postigli, tijekom igre ćete kao pobunjenici, krijumčari ili agenti carstva tražiti lokacije, kombinirati predmete, koristiti brodove i oružje. 


Nadamo se da ste pronašli onu idealnu za sebe! Ove, ali i brojne druge društvene igre možete naručiti već danas s Mikronis webshopa.
 
 
 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode