Pisač dostupan odasvud


Pisač dostupan odasvud
Do pred koju godinu vrlo popularan izraz bio je “ured bez papira“. Danas smo ga odbacili, kao znanstvenofantastičnu utopiju, i pomirili se sa suživotom papira i računala. Još bi se mi nekako i snašli bez papira – ali država, škola, banke, poreznici… svi oni od nas zahtijevaju neke papire, da ih proizvodimo ili da ih pretvaramo u računalu razumljiv oblik, pomoću skenera. Stoga nam trebaju uređaji kao što je pisač HP DeskJet Ink Advantage 3635.
Riječ je o uređaju koji je maksimalno prilagođen jednostavnoj uporabi. Nije to uređaj za velike urede, u kojima već postoji cijela armada pisača i računala, međusobno umreženih žičnom (Ethernet) vezom; HP-ov 3635 je namijenjen kućnoj uporabi i manjim uredima, gdje se ne otiskuje više od 1000 stranica mjesečno. Već na prvi pogled, vidljivo je da ovaj uređaj prilagođen takvom okolišu – ne samo cijenom, nego i dizajnom (privlačan i živahan, uklopit će se u moderno uređen interijer) kao i dimenzijama: oblik nalik na zdjelu lako je smjestiti na policu, maleni stolić ili u neki treći ograničen prostor. HP pisač čak nudi i tihi način rada, kojim ćete minimizirati buku kad ispisujete kod kuće.

No još je važnije da će se snaći s različitim uređajima: ne samo s jednoobraznim stolnim računalima spojenim u fiksnu mrežu, nego i sa svakim računalom, tabletom ili smartfonom (iOS/Android/BlackBerry/Windows Phone) spojenim na bežičnu Wi-Fi mrežu. Štoviše, pisač će ispisati i dokumente za koje vam padne na pamet da bi ih trebalo ispisati dok se nalazite daleko od kuće/ureda – ispis možete zadati preko interneta. Ako ne znate kako bi iskoristili ovakvu mogućnost – vjerujte nam, to je samo zato što dosad niste pomišljali da je to moguće; sada kada to znate, sigurno ćete se naći u situaciji u kojoj ćete rado iskoristiti HP-ovu tehnologiju ePrint.
Jednostavnosti uporabe doprinosi i zaslon na kojem se razumljivim ikonama prikazuju moguće funkcije. Što s tiče treće navedene prednosti – niske cijene – ona se postiže HP-ovom tehnologijom Ink Advantage kojom je moguće ispisati i dvostruko veću količinu stranica s istom količinom tinte. Ovaj model koristi samo dvije tinte – crnu i višebojnu – a to je najjeftinija HP-ova tinta, koja dakako ne nudi manju kvalitetu – ipak je HP broj jedan na svijetu kad su u pitanju tintni pisači.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode