Povoljan PC za cijelu obitelj


Povoljan PC za cijelu obitelj
Avenio Family je stolno računalo namijenjeno – kako mu to već naziv sugerira – kućnoj uporabi, za cijelu obitelj. Nije to jurilica na kojoj će se moći pokretati najnovije, najnaprednije 3D igre – takvo što valja platiti barem triput više – ali je više nego dovoljna za sve svakodnevne zadatke koje ćete postaviti pod njega – vi ili vaše dijete: internet, uredske i jednostavnije poslovne aplikacije, pregledavanje fotografija i videa, pa i jednostavnije igre. Pokreće ga Pentium procesor G3260 takta 3,3 GHz (jači nego u mnogim prijenosnim računalima) sa čak osam gigabajta memorije – a ako vam ipak usfali, može se nadograditi na 16 GB. Ova Avenio konfiguracija ima i sve ostale očekivane komponente: tvrdi disk od 1 TB, DVD snimač, čak šest USB priključaka (dva tipa USB 3), gigabajtnu mrežnu karticu, napajanje od čak 400 W (ako odlučite još štogod ubaciti u njega) i dva priključka za monitor: stari VGA i novi DVI-D.

Ovo Avenio stolno računalo zamišljeno je tako da sa njim dobijete sve što vam treba, u paketu (osim Windowsa; možete iskoristiti one sa starog računala, jer da bi s ovim Avenio PC-om dobili nove Windowse, cijena bi mu morala biti za otprilike trećinu veća). Dakle, u paketu ćete odbiti i tipkovnicu, miša, ali i 21,5"" monitor – to niste očekivali u ovoj cijeni, zar ne? A tu je i poseban poklon: stol za računalo!
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode