Savio KW-01: Tipkovnica za TV


Savio KW-01: Tipkovnica za TV
Je li TV središte vaše digitalne zabave? Sam po sebi vjerojatno ne bi bio – bio on Smart TV ili ne – ali ako ste na njega spojili neki media player, smartfon, tablet, igraću konzolu, PC ili nešto šesto… tada se zaslužuje zvati središtem digitalne zabave, jer tada na njemu možete pogledati svoje filmove (nećemo pitati odakle vam), kao i videozapise, poslušati glazbu, odigrati igre…

Sve je to super, ali prije ili kasnije poželjet ćete – tipkovnicu. Kada treba upisati neku web adresu, podesiti postavke, prošetati izbornicima… nedostajat će vam miš i/ili bežična tipkovnica za Smart TV Taj problem rješava ova spravica: tipkovnica Savio KW-01. Za samo 149 kuna, dobit ćete priliku svojim TV-om upravljati kao smart uređajem. Ne morate brinuti o kompatibilnosti: bit će dovoljno utaknuti USB predajnik u utor na vašem TV-u (ili u konzoli, media playeru ili nekom trećem uređaju spojenom na TV) i zatim možete bežično koristiti Savio. Na njemu su tipke, ali i trackpad koji zamjenjuje miša.

Savio tipkovnica komunicira s USB predajnikom preko Bluetootha, pa će raditi na udaljenosti od 10 metara od ekrana, a njegove Li-Ion baterije su punjive. Uređaj možete koristiti ne samo kod kuće, nego gdje god se nađete: primjerice, u hotelskoj sobi možete ga iskoristiti da bi pretvorili „glupi“ televizor u pametni, gledajući na njemu web stranice preko web preglednika koji je već instaliran na tipkovnici.

Osim na televizor, možete ga spojiti na Android uređaj koji podržava USB OTG (smartfon, tablet ili Android TV) kojim ćete onda upravljati daljinski, preko tipkovnice. Isto vrijedi i za igraću konzolu (PlayStation 3 ili Xbox 360 ili noviji), PC, Raspberry Pi…
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode