Sila je jaka u HP-u


Sila je jaka u HP-u
Privlači vas Tamna strana? Niste jedini. Tko god je razgledao i opipao ovaj HP laptop, osjetio je isto. Jedi vitezovi bi vam vjerojatno znali dati stručno objašnjenje zašto je to tako, kakve je mračne sile HP upregnuo da bi ovo računalo napravio tako neodoljivim, ali mi ćemo vam – najbolje što znamo – dati laičko, razumno objašnjenje koje ne uključuje magiju. A ako vas netko zaprepašteno pita zašto ste zaboga kupili računalo ukrašeno samim simbolima Tamne strane, sa slikom Darth Vadera sprijeda i para Stormtroopera iznutra, uvijek možete objasniti da ste ga kupili zato da ovladate moćima tog izuzetnog stroja i privedete ga na Svjetlu stranu.
Koje su to moći? Pa, krenimo redom. Samo srce Star Wars Special Editiona je novi SkyLake, Core i 5 6200U, čije dvije jezgre kucaju taktom od 2,30-2,80 GHz. Podaci se zapisuju na 6 GB DDR3L memorije, a još 2 GB smješteno je na grafičkoj kartici nVidia GeForce 940M (starija verzija HP Special Edition dolazi s integriranom grafikom, ali radije preporučujemo ovu noviju; ako zbog ničeg drugog, onda zato što ćete na njoj udobnije igrati Star Wars Battlefront). Ekran je 15,6", Full HD razlučivosti, s AntiGlare premazom. Tu su još i tvrdi disk od 1 TB, DVD snimač, HDMI i VGA priključci, Wi-Fi standardi a/c/b/g/n, tri USB-a (dva 3.0), Bluetooth, čitač kartica…

besplatna torbica dolazi u paketu, da svi vide kakvu napravu imate - i dok ju držite u torbi
 
Sve u svemu, ovo je jedna vrlo kompetentna makina, premda ne i najjača – što je sasvim OK, dapače sreća da je tako jer joj je i cijena takva da si možemo priuštiti ovo posebno izdanje; što će nam neodoljiva Star Wars mamipara koju si ne možemo priuštiti, kolikogod se zaljubili u njeno crveno osvjetljenje tipkovnice? No da se vratimo na one manje realne osobine ovog dragulja s Tamne strane. Jedan od njih je vrlo glasan i još više jasan zvuk iz dva zvučnika s potpisom prestižne danske tvrtke Bang & Olufsen.
Do 17. prosinca, kada sedma epizoda Ratova zvijezda: Sila se budi dolazi u kina, vrijeme možete kratiti pregledavajući kolekciju 1100 fotografija iz Star Wars povijesti: concept art skica, storyboardova, snimki sa snimanja... Naravno da su tu i wallpaperi, screen saveri, zvučni efekti… tako je kanta za smeće oblikovana poput Zvijezde smrti, a kad odspojite USB periferiju čut ćete krik R2-D2 koji je ispao s letjelice. Sve te multimedije ima toliko da ćete dosta vremena potrošiti birajući najdraže dodatke. A ako stvarno poželite proniknuti u tajne Tamne strane, tu je i originalni Aurebesh font…
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode