SteelSeries Arctis 7: Slušalice za najbolje gejmere


SteelSeries Arctis 7: Slušalice za najbolje gejmere
Da počnemo od recenzija: Trusted Reviews im daje ocjenu 10, kao i Digital Trends. IGN je malko precizniji: 9,8. Tom's Guide im daje „samo“ 9, isto kao i PC Magazine (4,5). Da ne bi ispalo da tako misle samo stručnjaci, isto je i u online trgovinama gdje sami kupci ocjenjuju proizvode: tako im je njih 160 na BestBuyu dalo prosječnu ocjenu 4,4. Ok, sada kada smo riješili pitanje ranga SteelSeries Arctis 7 slušalica, pogledajmo zašto su broj 1.
Za početak, zvučnici (da, tako se zovu one malene, nevidljive spravice iz kojih izlazi zvuk u slušalicama): riječ je o S1 zvučnicima koje je razvio sam proizvođač – posebno za svoje najskuplje modele (isti se nalaze i u njihovim modelima za ne-gejmere koji koštaju 300$). Opremljene su DTS Headphone:X tehnologijom koju je njezin proizvođač DTS (konkurent Dolbyju, među stručnjacima i cjenjeniji) razvio i prilagodio specijalno za Arctis. Ta tehnologija omogućuje surround 7.1 zvuk (kao da imate sedam zvučnika i subwoofer), tako da uvijek možete precizno odrediti gdje točno čuči i reži vaš neprijatelj – i prije nego što ga vidite.
I mikrofon sadrži originalnu tehnologiju proizvođača – ClearCast. Ona upošljava dva mikrofona: jedan je okrenut prema govorniku a drugi je nasuprot – kako bi uhvatio okolnu buku koju će onda softver eliminirati, da ne smeta sugovorniku.
Mikrofon se može uvući i spremiti, da ne smeta kada ga ne koristite.

Redizajnirana je i traka koja se naslanja na glavu – kako bi odgovarala svakoj glavi, bez obzira na njenu veličinu i oblik, te rasporedila težinu tako da minimalno opterećuju glavu tijekom višesatnih igračkih sesija. Da bi to uspio, proizvođač je našao inspiraciju u profesionalnim skijaškim kacigama i dizajnirao svoj Ski Goggle Headband (nema veze sa Googleom), traku koju možete velcroom prilagoditi tako da paše baš vašoj glavi.
Slično tome, jastučići koje stavljate na uši su također posebni. Zovu se AirWeave a proizvođač ih je izradio od materijala koji se inače koriste u odjeći atletičara. Materijal je mekan i prozračan – ovo posljednje znači da nema znojenja. Na koncu, ako se pitate zašto na slikama nema kabela, odgovor je: ne mora ga ni biti. Premda su lagane, slušalice su ujedno i bežične; izdržat će 24 sata bez punjenja. Kada ne rade na baterije, možete ga spojiti s priloženim kabelom (duljine 1,2 metra) na standardni 3,5-milimetarski priključak za slušalice.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode