Top 5 prijenosnih računala iz Mikronis ponude


Top 5 prijenosnih računala iz Mikronis ponude

 

Ako ste u potrazi za novim prijenosnim računalom koje će ispuniti sve vaše potrebe, donosimo vam top 5 prijenosnih računala iz Mikronis ponude od različitih proizvođača. Ističu se po svojim izvanrednim značajkama, performansama i vrijednosti za novac, te su ujedno najčešći modeli laptopa koje korisnici biraju.


Apple MacBook Air 13.6 


Apple MacBook Air 13.6 je izuzetno popularan model prijenosnog računala koji nudi vrhunsku kombinaciju stila, performansi i prenosivosti. Dolazi s moćnim M2 procesorom i 10C GPU-om, 8 GB RAM-a i 256 ili 512 GB prostora za pohranu. Retina zaslon od 13,6 inča prikazuje žive boje i oštre detalje. Baterija omogućuje do 18 sati rada na jednom punjenju. Idealno za one koji žele lagano i snažno računalo bez kompromisa.

Ovaj elegantni laptop dolazi u sljedećim bojama: Starlight, Space Grey, Silver i Midnight.  


Ostale Apple modele koji su jednako kvalitetni potražite u Mikronis webshopu.
 

Lenovo ThinkPad P1 Gen5


Lenovo ThinkPad P1 Gen5, model 21DC0013SC, je moćno prijenosno računalo s 16" WQXGA zaslonom, Intel Core i7 12800H procesorom, 16 GB RAM-a i 512 GB SSD prostorom za pohranu. Dolazi s nVidia GeForce RTX 3070Ti grafičkom karticom s 8 GB memorije. S Windows 11 Pro operativnim sustavom i naprednim sigurnosnim značajkama, ovo računalo je idealno za profesionalce koji traže vrhunske performanse i pouzdanost.

Pored ovog, Mikronis zaista nudi široku ponudu Lenovo laptopa, što za osobnu uporabu, poslovne potrebe ili gejmerske. 

 



HP Pavilion


HP je jedan od najpoznatijih brendova laptopa na tržištu, poznat po naprednim radnim performansama i elegantnom dizajnu.
Izdvajamo HP Pavilion 15-eh2014n, impresivan laptop s moćnim AMD Ryzen 5 5625U procesorom brzine 2.30 GHz. Opremljen s 16 GB RAM-a i 512 GB SSD prostora za pohranu, ovaj laptop pruža brz i pouzdan rad te dovoljno prostora za vaše datoteke i aplikacije. Ima 15,6-inčni Full HD zaslon koji prikazuje oštru i živopisnu sliku. S AMD Radeon Graphics grafičkom karticom, ovaj laptop nudi zadovoljavajuće grafičke performanse. 
Također dolazi s FreeDOS operativnim sustavom, što vam daje fleksibilnost da instalirate operativni sustav po vlastitom izboru. Uz impresivne specifikacije i moderan dizajn, ovaj laptop je odličan izbor za svakodnevnu upotrebu i multitasking.

Pogledajte i ostale modele HP laptopa koji dolaze u različitim veličinama zaslona - od manjih 13" pa sve do većih 17" zaslona.


Acer Swift 3

 

Acer Swift 3 SFX16-51 je prijenosno računalo koje nudi izvanredne performanse. Pokreće ga Intel Core i7 11370H procesor brzine 3.0GHz, ima 16GB RAM-a i 512GB SSD prostor za pohranu. S 16.1-inčnim IPS Full HD zaslonom, ovaj laptop pruža oštru i jasnu sliku. Opremljen je s Nvidia GeForce RTX 3050 grafičkom karticom koja pruža visoku kvalitetu grafike. Acer Swift 3 SFX16-51 dolazi s Windows 10 Home operativnim sustavom i idealan je za produktivnost i zabavu.

Ostale Acer modele potražite u širokoj Mikronis ponudi.



 

Dell XPS 15 9520


Dell XPS 15 9520, model N1048, je izuzetan laptop s 15,6-inčnim FHD+ zaslonom. Pokreće ga moćni Intel Core i7 12700H procesor, a dolazi s 16GB RAM-a i 1TB SSD prostora za pohranu. Ovaj laptop radi na Windows 11 Pro operativnom sustavu i opremljen je nVidia GeForce RTX 3050Ti grafičkom karticom s 4GB memorije. Dell XPS 15 9520 je elegantan i snažan prijenosnik koji pruža visoku razinu performansi i zadovoljava potrebe zahtjevnih korisnika.

Dell laptopi također dolaze u mnogo različitih modela.

Ostala prijenosna računala potražite u Mikronis webshopu!

{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode