TP-Link Powerline: Pristupačna mreža bez žice


TP-Link Powerline: Pristupačna mreža bez žice
TP-Link ima reputaciju solidnog proizvođača mrežne opreme – što znači da su im cijene umjerene, niže od šampiona kao što je D-Link koji diktira trendove i prvi izbacuje novitete. A trend u powerline uređajima je jednostavnost uporabe (što se sugerira i dizajnom). Sve to – od čistog, bijelog dizajna do plug and play jednostavnosti uporabe – vrijedi za ove uređaje TP-Linka koje je doslovce dovoljno uključiti u struju, a cijene su im – niže nego ikad.

Tako osnovni model, TP-Link Powerline AV600, možete dobiti već za 349 kuna – manje nego što bi vjerojatno platiti majstora koji bi razvukao kabele – a zauzvrat dobivate par uređaja koji podržavaju brzine do 600 Mbps – dovoljno za streaming videa, kao i za sve uobičajene transfere preko mreže.

Instalacija se svodi na – uključivanje u struju i pritisak jedne tipke. Nakon toga pritiska, dva uređaja će automatski ostvariti vezu i podesiti sve što se podesiti mora da uređaji koje kabelom priključite na njih znaju međusobno mrežno komunicirati kao da su povezani kabelom.

Ne treba vam čak ni dodatni utikač za struju – uređaje koji su dosad bili uključeni u zid jednostavno priključite na utikač Powerlinea.

Ne morate se bojati ni računa za struju: Power Saving način rada automatski će se uključiti, uz uštede do 85%.

Za one najzahtjevnije, kojima su potrebne još veće brzine – Gigabit Ethernet – u ponudi je jači par: TP-Link Powerline AV1000, koji podržava brzine od 1000 Mbps. (Bez brige, cijena je još uvijek niža od 500 kuna). Za taj jači Powerline adapter morat ćete žrtvovati strujni utikač (dva komada) ali instalacija je jednako jednostavna – pa čak i potrošnja struje.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode