Tri monitora po mjeri gejmera


Tri monitora po mjeri gejmera
Mikronis nudi široku gamu prijenosnih računala napravljenih po mjeri ljubitelja računalnih igara. Tu je cijeli niz serija laptopa napravljenih baš za njih – to su (abecednim redom) Acer Predator G5, G9 i Aspire VX 15, Asus ROG, Dell Alienware i Inspiron 7567, HP Omen i Pavilion Gaming, Lenovo Legion. Međutim, to je samo dio priče – ne postoji zagriženi gejmer koji ne bi htio uživati u pogledu na igre na većem ekranu.
Koji je najbolji monitor za gaming? Usporedba gaming monitora i nije tako težak posao: razlike u cijeni su prilične – ima za svakog ponešto.

Stoga smo izdvojili tri modela za – doslovce – veću sliku; big picture, što bi rekli Ameri. Najjeftiniji od njih je Asus ROG MG248Q, Full HD monitor veličine 24"". Brzina odziva mu je okrugla 1 ms, a osvježenje čak 144 Hz. Asusov vlastiti softver nudi dvije tehnologije, GamePlus i DisplayWidget, koje omogućuju podešavanje po vlastitim željama & potrebama, a tu je i podrška za dvije, inače nekompatibilne, gejmerske tehnologije: FreeSync i Adaptive-Sync.
Priključci su DisplayPort 1.2 i HDMI 1.4 a možete ga podesiti po visini, ukositi i nakositi (swivel, tilt) te zakrenuti (pivot) te priključiti dva USB 3.0 uređaja.

Veća alternativa je AOC AG271QX, predstavnik gejmerske linije Agon, sa zaslonom dijagonale 27"" i pripadajućom višom razlučivošću (2560*1440). Nudi sve što i jeftiniji Asus, plus više priključaka (VGA, DVI, DisplayPort, MHL, 2x HDMI), dvostruko više USB-ova (koji podržavaju brzo punjenje) te vlastite tehnologije Shadow Control (osvjetljuje mračne rubove) i Low Blue Light  koja smanjuje naprezanje i zamor oka.
Zgodan dizajnerski detalj su široke crvene pruge sa stražnje strane monitora; svakom slučajnom gostu daju do znanja da je tu gaming monitor, čim uđe u prostoriju.

Posljednji primjerak kojeg danas predstavljamo je 4K monitor Acer Predator XB1 (punim imenom: XB281HK). On veličinu diže na 28"", uz razlučivost od čak 3840*2160, a panel mu je IPS tipa – što znači da, mimo gejmerskih performansi, isporučuje najširi i najvjerniji gamut boja. Podržana je nVidia G-Sync tehnologija, koju ne treba posebno predstavljati zagriženim gajmerima…
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode