U izradi nova stranica brenda Avenio!


U izradi nova stranica brenda Avenio!

U izradi nova stranica brenda Avenio!

Tvrtka Mikronis je od 15. listopada 2018. godine započela provedbu projekta "Jačanje konkurentnosti kroz napredna mrežna rješenja" za kojega su osigurana bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Mikronis je proizvodnju vlastitih računala pokrenuo prije više od 10 godina razvijanjem računalnog brenda Avenio. Zamah razvoja brenda i proizvodnje utemeljen je na pažljiv odabir proizvođača komponenti s ciljem proizvodnje visokokvalitetnih i stabilnih računala. Prvi modeli Avenio stolnih računala pojavljuju se na tržištu 2013. godine. Sljedeće godine zaposlenici Mikronisa započinju s razvojem specifičnih igraćih računala visoke kvalitete i odličnih performansi pod imenom Gepard. Razvija se i računalo Avenio Studio, namijenjen svima onima kojima je potrebno tiho računalo (glazbenici i producenti). Sljedeći poduhvat Mikronisova razvojnog tima bio je i projekt razvoja računala Avenio Worksation, „super-računala“ sposobnog za obavljanje najzahtjevnijih zadataka.
Uz pomoć sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj, putem nove mrežne stranice brenda Avenio, svi će računalni entuzijasti dobiti suvremeni alat za informiranje o računalu, za usporedbu računala i njegovih performansi te, konačno, i alat za kupnju računala. Mrežna stranica postat će vam dostupna 15. listopada 2019. godine.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode