Volite crtati? Evo idealnog gadgeta za vas


Volite crtati? Evo idealnog gadgeta za vas
Lenovo Yoga je serija inovativnih uređaja koji pomiču granice i iznova nas navikavaju na to što može napraviti određena vrsta prijenosnih računala. Lenovo je već više puta to napravio, a sada to čini iznova. Lenovo Yoga laptop… pardon, tablet je računalo koje na prvi pogled ne možete razlikovati od klasičnog laptopa: kad se otvori, na gornjoj strani je veliki 10,1"" zaslon IPS tipa i razlučivosti više od Full HD-a (1920*1200), osjetljiv na dodir, a ispod toga je nešto što izgleda kao tipkovnica… i ponaša se kao takva.

Međutim, to je zapravo samo velika staklena ploha na kojoj se projicira tipkovnica. Kad vam ne treba tipkovnica, ta ploha (koja se dakako može izvaditi i maknuti kada vam ne treba, pa koristite Yoga Book kao najobičniji tablet) može poslužiti za crtanje specijalnom olovkom. A ta ja olovka doista specijalna: osim što je „magična“ – jer sve što njome pišete po donjoj plohi automatski se prikazuje na ekranu – ona može poslužiti i kao obična kemijska olovka: kad njome pišete po papiru, ostavlja trag, baš kao „prava“ olovka. Naravno, možete kombinirati jedno i drugo: postaviti papir na donju plohu Yoga Booka („tipkovnicu“) i pisati po njemu, a sve što pišete (ili crtate) će se automatski odražavati na ekranu.

Lenovo Yoga Book je zaradio pohvale u tekstu na portalu digitalno.hr koji je prvi u Hrvatskoj recenzirao taj uređaj, toliko originalan da ga još uvijek nitko nije ni pokušao kopirati. Odnedavno je pak on dostupan i u verziji s Androidom. Osim što je druge boje – elegantno srebrna umjesto dosadne crne – tu je još jedna značajna razlika koju donosi ta nova Lenovo Yoga: cijena joj je niža, točno onoliko koliko koštaju Windowsi 10.

Nova verzija ima manje-više iste hardverske karakteristike kao i „PC“ verzija (prije nego što pitate: ne, ne isporučuje se bez Windowsa) što znači da je izuzetno jaka za Android (koji zahtjeva manje snažan hardver). Bacite oko na konfiguraciju i uvjerite se. Poklon za Novu godinu? Teško možemo zamisliti bolji."
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode