WD My Cloud Mirror: Skladište za miran san


WD My Cloud Mirror: Skladište za miran san
Koliko su vam dragocjeni vaši podaci? Bez obzira bavite li se nekim kreativnim poslom, poslom u kojem morate pohraniti veću količinu podataka, ili naprosto želite sačuvati veliku količinu vaših privatnih podataka - eksterni hard disk je nešto što vam neophodno treba.
WD My Cloud Mirror je profesionalno rješenje, koje će udomiti čak 16 TB podataka – čak i ako vam u ovom trenutku ne treba baš toliki kapacitet, nema sumnje da će jednog dana zatrebati, zar ne?
U njemu se nalaze dva tvrda diska (od po 8 GB) koji se mogu podesiti tako da rade u RAID 1 (Mirror Mode) – ako se jedan od njih pokvari, podaci ostaju sačuvani na drugom disku.

Jednom kada eksterni HDD priključite na svoju mrežu (preko Gigabit Etherneta) i instalirate softver, dalje sve ide automatski, bilo da koristite PC ili Apple (i njegov Time Machine).
Kako je to uobičajeno u današnje doba, sigurno možete pohraniti i podatke s mobitela – dragocjene fotografije, video snimke… Uz pomoć WD-ove aplikacije, možete automatski pospremiti sve što vam je bitno na ovaj eksterni HDD 16TB – gdje god se nalazili.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode