Windays promo - posebna ponuda


Windays promo - posebna ponuda


Za lakše i produktivnije poslovanje

 

Odličan za posao
 
Windows 10 kombinira sustav Windows koji već poznajete i dodaje odlična poboljšanja koja će vam se svidjeti. Nove tehnologije omogućuju vam da brzo pokrenete računalo i nastavite rad. A sustav Windows 10 ima više ugrađenih sigurnosnih značajki nego ikada kako bi bio zaštićen od zlonamjernog softvera.
 
Korištenjem sustava Windows 10 Professional dostupne su vam razne poslovne funkcije poput dodatne zaštite podatka šifriranjem, daljinsko prijavljivanje na računalo dok ste kod kuće ili na putu, omogućuje stvaranje virtualnih računala i još više toga.
 
 
 
Budite produktivni uz Office 2019
 
Novosti u ovoj verziji Office-a su još veća brzina otvaranja i rada sa svim aplikacijama. Aplikacije imaju nove alate, svojstva i nevjerojatno brzo i lagano dijeljenje te moderne predloške za izradu dokumenata. Office Home i Business 2019 namijenjen je obiteljima i malim tvrtkama koje žele klasične aplikacije sustava Office i e-pošte. To uključuje Word, Excel, PowerPoint i Outlook za Windows 10. Jednokratna kupnja instalirana na 1 računalu ili Mac računalu za korištenje kod kuće ili na poslu. 
 

 
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode