Xerox: profesionalni pisači po nižoj cijeni


Xerox: profesionalni pisači po nižoj cijeni
Xerox je za pet, pa nudimo pet njegovih uređaja! Krećemo od najjeftinijeg: laserskog pisača Xerox Workcentre 3020 (uvodna slika) koji se sad zahvaljujući akciji može dobiti za manje od pedesetak eura. Brzina ispisa mu je do 20 stranica u minuti (prva izlazi nakon osam i pol sekundi) a predviđen je za mjesečni ispis 15.000 stranica – više nego što će vam trebati, zar ne? Najzanimljivije su, međutim, mogućnosti ispisa: osim preko klasičnog USB-a 2.0, Xeroxov uređaj rado prima dokument na ispis i bežično: sa uređaja spojenih na istu Wi-Fi mrežu (ne moraju to biti PC-i ili Androidi; uređaj podržava i Apple AirPrint protokol za bežično slanje s iPhonea, iPada…). Štoviše, dokument možete poslati na ispis i kad ste daleko od pisača – preko Google Cloud Print protokola.

Gotovo dvostruko skuplji Xerox Workcentre 3025 koji se ovog tjedna može nabaviti po cijeni nižoj od stotinjak eura dodaje svom manjem bratu mogućnost skeniranja i kopiranja i par „luksuza“ kao što je ekran na kojem možete odabrati funkcije i pročitati što se događa u unutrašnjosti uređaja. 3025 nudi sve iste mogućnosti kao i 3020; čak je i malčice brži (21 stranica u minuti). I kopiranje je brzo: prva stranica izlazi 10 sekundi nakon što ste odabrali kopiranje.

Krećemo na višu klasu. Xerox Workcentre 3215 je, kao što možete vidjeti na gornjoj slici, i doslovce daleko viši – veći uređaj. I ozbiljniji, dakako. To je multifunkcijski uređaj kojem je dodan i faks a brzina ispisa (i kopiranja) povećana je na 26 stranica u minuti. Predviđen je za dvostruko veći opseg posla, a tu je i mrežni (Ethernet) priključak jer ovu ćete radilicu vjerojatno držati u uredu, a ne kod kuće. Naravno, tu su i sve one bežične mogućnosti koje nude i prethodni modeli.

Svi dosadašnji uređaji radili su isključivo za crno-bijele dokumente, ali ako želite uvesti boje u taj svoj crno-bijeli svijet, nudi vam se Xerox Workcentre 6025. Mogućnosti su iste kao kod modela 3025 (osim što je ispis u boji dakako sporiji), pa i dizajn je sličan – a uređaj je dovoljno kompaktan da ga držite kod kuće ili u „priručnom“ uredu. Taj naš najskuplji odabir u ovotjednoj ponudi još uvijek košta jedva nešto više od dvjestotinjak eura, a ako vam nije potrebna mogućnost skeniranja i kopiranja, možete proći još jeftinije: Xerox Workcentre 6022 je „solo“ pisač, po svemu identičan „printerskom“ dijelu multifunkcijske 6025-ice.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode