Xiaomi Yi 4K Action


Xiaomi Yi 4K Action
Xiaomi je ime dobro poznato svim ljubiteljima mobitela – premda se Europi ne trude reklamirati se, fama o njima se probila sve do naših krajeva. Prije nego što je stvorio ugled vlastitim rješenjima, Xiaomi je dosta kopirao iPhone, ali pritom je nudio gotovo jednaku kvalitetu i jače karakteristike – upola cijene. Sličan recept sad ponavlja novim brendom Yi: njihova vodootporna digitalna kamera nudi slične, pa i bolje karakteristike nego GoPro Hero4, ali s nižom cijenom.
Yi se čak ne usteže na svojim stranicama ponuditi direktnu usporedbu s karakteristikama GoPro Hero 4.
Da takva usporedba stoji, ne libi se priznati niti ugledni Wired. U njihovoj recenziji, Xiaomi digitalna kamera je podvrgnuta nizu testova – u vodi, zraku i raznolikoj akciji – i na koncu zaključili kako nigdje ne zaostaje puno za GoPro-om a po nekim stvarima ga obilato nadmašuje (ekran, baterija…).

U našoj ponudi ova 4K digitalna kamera nudi se u osnovnoj verziji te s vodootpornim kućištem (ono košta 299 kuna kada se kupuje zasebno). Od dodatne opreme, tu je Helmet Mount (za pričvrstiti kameru na kacigu). Izbor dodatne opreme je relativno siromašan, no na Yi možete pričvrstiti praktično svu dodatnu opremu rađenu za GoPro Hero4.
Ako vam se nešto više od dvije i pol tisuće kuna ipak čini previše za akcijsku kameru, alternativa joj je stari model Xiaomi Yi Action koji snima u Full HD-u ali mu je cijena ima četiri znamenke jedino u verziji s vodootpornim kućištem.
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode