DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)
Podijeli na Ispiši proizvod

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

1.599,00 €
  • Šifra proizvoda
  • 32220238
  • Kataloški broj
  • CP.MA.00000693.01
  • Jamstvo
  • 24/12
  • Raspoloživost
  • Dostupno po narudžbi
  • Sigurna kupovina
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 500kn
  • Mogućnost plaćanja na rate
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Jamstvo 24 mjeseci / Jamstvo na bateriju 12 mjeseci



• Kompaktni sklopivi dron s dvije moćne kamere — širokokutnom i 3x telefoto kamerom. Uživajte u optimiziranim letovima s maksimalnim vremenom leta od 46 minuta, višesmjernim detektiranjem prepreka i O4 video prijenosom. I zabilježite prekrasne detalje bilo koje scene s fotografijama s dvostrukom kamerom od 48 MP i 4K HDR videozapisima. Uz Air 3, snimajte svoje subjekte s neograničenom kreativnošću i ispričajte odvažnu vizualnu priču. Dvije kamere imaju istu veličinu senzora, ali različite žarišne duljine, dajući dosljednu kvalitetu slike i dinamičnije mogućnosti snimanja. Uz širokokutnu kameru, široki krajolici mogu se potpunije uhvatiti, dok srednja telekamera postiže 3x optički zum bez gubitaka za prostornu kompresiju koja pruža jedinstvenu perspektivu bilo kojeg subjekta. Obje kamere sposobne su isporučiti fotografije od 48 MP ispunjene stvarnim detaljima koje izgledaju sjajno i omogućuju besprijekorno obrezivanje u postu za one kojima je to potrebno. Dva 1/1,3-inčna CMOS senzora Air 3 podržavaju dvostruki izvorni ISO za izravan izlaz 4K/60fps HDR videa bez izrezivanja. To znači da se snimke s bilo koje kamere mogu prepuniti bogatim bojama i prirodnim prijelazima osvjetljenja za zadivljujuće i vrlo precizne rezultate. Obje kamere također podržavaju 10-bitni D-Log M i 10-bitni HLG modovi boja. 10-bitni D-Log M način rada pomaže u zadržavanju više istaknutih i zasjenjenih detalja za veću fleksibilnost prilikom uređivanja. Dok 10-bitni HLG način može predstaviti viši dinamički raspon, postižući izvrsne rezultate slikanja bez stupnjevanja boja. Upotrijebite ekspanzivni FOV širokokutne kamere za snimanje više bilo kojeg krajolika. Prebacite se na 3x srednje tele kameru kako biste uokvirili bilo koji subjekt kao žarišnu točku.
• Produženi let, inovativno punjenje i domet do 10km Air 3 nudi do 46 minuta leta, što je povećanje od 48% u usporedbi s prethodnom generacijom. To daje dovoljno vremena za istraživanje, podešavanje kompozicija i snimanje željenih snimaka, i to sve tijekom jednog leta. Novo čvorište za punjenje baterije podržava inovativnu funkciju prijenosa energije. Jednostavno pritisnite i držite funkcijski gumb za prijenos preostale snage s više baterija na bateriju s najvećom preostalom snagom, dajući vam potpuno napunjenu bateriju u situacijama kada su mogućnosti punjenja ograničene. Sljedeća generacija O4 videoprijenosnog sustava osnažuje Air 3 sa dramatično poboljšanim performansama prijenosa. Omogućuje maksimalni domet od 10 km uz povećanu stabilnost i 1080p/60fps prijenos uživo maksimalne kvalitete kako bi se osiguralo iznimno glatko gledanje i rad.
• Svesmjerno detektiranje prepreka Višesmjerni senzorski sustav omogućuje sveobuhvatnu svijest o okolišu, omogućujući Air 3 da detektira prepreke u svim smjerovima. Kada se otkriju prepreke, Air 3 može koristiti APAS 5.0 za izvođenje glatkijih pokreta izbjegavanja za sigurnije cjelokupno iskustvo leta. Čak i potpuni početnici sada mogu letjeti s povjerenjem i provoditi kreativne ideje uz poboljšanu sigurnost. Tijekom Smart RTH, Air 3 će automatski planirati optimiziranu rutu leta za Advanced RTH, istovremeno održavajući višesmjerno detektiranje prepreka za brz i siguran povratak na svoju početnu točku.
• Vrhunski bez napora uz napredne algoritme - FocusTrack vas ili vaš objekt lako drži u središtu kadra. 3x srednja telekamera otključava jedinstveni osjećaj prostorne kompresije prilikom isticanja subjekata. Ova ažurirana izvedba praćenja u kombinaciji s višesmjernim detektiranjem prepreka omogućuje vam da dobijete inteligentne, dobro planirane snimke kad god i gdje god ih trebate. - QuickShots osnažuje Air 3 s kreativnim opcijama kretanja kamere kao što su Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang i Asteroid. - Air 3 podržava 2,7K okomito snimanje s obje kamere, dajući okomitim snimkama vrhunski dinamičan izgled pri snimanju krajolika ili subjekata. 2,7K vertikalni izlaz slike izravno iz 4:3 CMOS-a daje isječke koji su optimizirani za gledanje na pametnom telefonu i spremni za dijeljenje na društvenim medijima bez ikakvog izrezivanja u objavi. - MasterShots omogućuje Air 3 da automatski izvodi različite pokrete kamere, snima više isječaka i uređuje ih glazbom, rezovima i efektima za brze i pojednostavljene kinematografske snimke. - Bežično se povežite s Air 3 putem aplikacije LightCut na svom pametnom telefonu za proširene kreativne mogućnosti kao što je One-Tap Edit. Nema potrebe preuzimati sve snimke tijekom postupka, što pomaže u uštedi prostora za pohranu na vašem mobilnom uređaju. - Hiper-napredno snimanje Po prvi put ikada, značajka Waypoint sada je dostupna na seriji Air. Planirajte rute leta i radnje snimanja za Air 3 unaprijed kako biste postigli teške pokrete kamere i zadivljujuće snimke u jednom kadru. Također možete spremiti rute leta kako biste isti pokret ponovili s preciznošću kasnije ili na neki drugi datum, otvarajući vrata dugotrajnim snimkama ubrzanog tijeka koje bilježe prijelaze poput dana u noć ili godišnjeg doba u godišnje doba.
  • Grupa
  • Gaming i zabava
  • Grupa
  • Dronovi
  • Grupa
  • Dronovi i roboti
  • Brand
  • DJI

Ocijenite ovaj proizvod

  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode