Podijeli na
Ispiši proizvod
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Opis proizvoda
• Leća crvena je istinska superhrana koja je poznata još od kamenog doba. Sadrži visoku razinu proteina, vlakana, vitamina (posebice B skupine), minerala, magnezij, željezo, cink, folat, fosfor, kalij i bakar. Satvična je hrana i daje smirujući učinak organizmu i životnu energiju – tijelu, umu i duhu. Jača imunitet, čisti organizam i izvrsna je kod poremećaja jetre. Leća se koristi za juhe, pire, paštete, salate, variva i mnoge druge maštovite kombinacije.
•
• Za koga je namjenjena?
• Za sve one koji su svijesni važnosti zdrave i uravnotežene dijete
• Za sve one koji su na dijeti
• Za vegane i vegetarijance
• Sastojci
• Crvena leća iz ekološkog uzgoja
•
• Primjena
• Svaku mahunarku je dobro namočiti prije kuhanja i konzumiranja, kako bi ona postala lakše probavljiva. Crvena leća se ne treba namakati, a vrijeme kuhanja je oko 15 – 20 minuta (da omekša, ali se ne smije raspasti).
• Leća crvena je istinska superhrana koja je poznata još od kamenog doba. Sadrži visoku razinu proteina, vlakana, vitamina (posebice B skupine), minerala, magnezij, željezo, cink, folat, fosfor, kalij i bakar. Satvična je hrana i daje smirujući učinak organizmu i životnu energiju – tijelu, umu i duhu. Jača imunitet, čisti organizam i izvrsna je kod poremećaja jetre. Leća se koristi za juhe, pire, paštete, salate, variva i mnoge druge maštovite kombinacije.
•
• Za koga je namjenjena?
• Za sve one koji su svijesni važnosti zdrave i uravnotežene dijete
• Za sve one koji su na dijeti
• Za vegane i vegetarijance
• Sastojci
• Crvena leća iz ekološkog uzgoja
•
• Primjena
• Svaku mahunarku je dobro namočiti prije kuhanja i konzumiranja, kako bi ona postala lakše probavljiva. Crvena leća se ne treba namakati, a vrijeme kuhanja je oko 15 – 20 minuta (da omekša, ali se ne smije raspasti).
- Brand