Podijeli na
Ispiši proizvod
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Opis proizvoda
• Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
•
• Osnovni recept za bijeli kruh (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh dodati 460 ml mlake vode, 20 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto. Tijesto prekriti nauljenom folijom i ostaviti da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C, oko 45 minuta.
•
• Deklaracija
• BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE, BEZ SOJE
•
• Sastojci: pšenični škrob bez glutena, dekstroza, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati), sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina).
•
• Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
•
• Najbolje upotrijebiti do: otisnuto pri vrhu na stražnjoj strani vrećice.
•
• Proizvođač: Hunorganic Kft, Újkuti utca 5, 8000 Székesfehérvár, Mađarska.
•
• Na tržište RH stavlja: Encian d.o.o, Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska, tel: 01/6531-111.
•
• Neto količina: 500 g
•
• Nutritivne vrijednost
• Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: Energija 1460 kJ/ 344 kcal; Masti 0,1g od kojih zasićene masne kiseline 0,05g; Ugljikohidrati 84,5g od kojih šećeri 4,7g; Vlakna 2,1g; Bjelančevine 0,3g; Sol 0,04 g.
• Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
•
• Osnovni recept za bijeli kruh (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh dodati 460 ml mlake vode, 20 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto. Tijesto prekriti nauljenom folijom i ostaviti da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C, oko 45 minuta.
•
• Deklaracija
• BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE, BEZ SOJE
•
• Sastojci: pšenični škrob bez glutena, dekstroza, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati), sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina).
•
• Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
•
• Najbolje upotrijebiti do: otisnuto pri vrhu na stražnjoj strani vrećice.
•
• Proizvođač: Hunorganic Kft, Újkuti utca 5, 8000 Székesfehérvár, Mađarska.
•
• Na tržište RH stavlja: Encian d.o.o, Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska, tel: 01/6531-111.
•
• Neto količina: 500 g
•
• Nutritivne vrijednost
• Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: Energija 1460 kJ/ 344 kcal; Masti 0,1g od kojih zasićene masne kiseline 0,05g; Ugljikohidrati 84,5g od kojih šećeri 4,7g; Vlakna 2,1g; Bjelančevine 0,3g; Sol 0,04 g.
- Brand