Podijeli na
Ispiši proizvod
Rogač u prahu 500g Bio
- (0)
- Recenzije
4,59 €
već od 0,38 € mjesečno
Najpovoljniji popust uz promo kod:
5%
Popust za jednokratno plaćanje (Kartice, KEKS pay, Virman, Gotovina, Crypto) uz promo kod "POPUST" , popusti se međusobno ne zbrajaju
- Šifra proizvoda
- 45020014
- Kataloški broj
- SF035
- Jamstvo
- Raspoloživost
-
Dostupno po narudžbi
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Opis proizvoda
• Rogač u prahu je dobra zamjena za kakao. Mahunarka rogač raste na mediteranu, gdje ga odavno uzgajaju zbog njegove izuzetne hranjive vrijednosti. Kao diuretičko sredstvo i vrlo učinkovit smanjivač apetita rogač bez teobromina i kofeina nalazi se u kakau.
•
• Kao zdrava alternativa za djecu rogač u prahu sadrži manje masnoća te više vlakana i kalcija od kakaa.
•
• Prirodno bogat s vitaminom D ta ukusna mahunarka pomaže čuvati zdravlje kostiju i probavnog trakta. S prirodnom slatkoćom te baršunastim i karamelnim okusom, rogač će vašim slasticama, tortama i domaćem sladoledu dodati aromu i teksturu.
•
• Za koga je proizvod namijenjen?
• Za velike i male
• Za sve ljude koje koje vole zdrave slastice
• Za vegane i vegetarijance
• Sastojci
• Ekološki sirovi rogač u prahu
•
• Kako i na što djeluje?
• Bogat izvor vitamina i minerala
• Unatoč tome, da ima rogač blagi okus, bit ćete iznenađeni sa činjenicom, da je odličan izvor vitamina i minerala. Naše sirovo organsko brašno rogača je bogat izvor vitamina A, B, B2, B3, D i E te kalija, željeza, mangana, bakra i nikla. Mnogi ljudi su iznenađeni, kad saznaju, da brašno rogača sadrži triput više kalcija od mlijeka.
•
• Izvor pektina i proteina
• Osim činjenice, da je zdrava alternativa čokoladi, sadrži rogač samo trećinu kalorija čokolade i odličan je nealergenski izvor pektina i proteina. Isto tako ne sadrži oksalne kiseline, koje se nalaze u čokoladi i poznate su po tome, da sprječavaju apsorpciju kalcija i cinka u tijelu.
• Rogač ima prekrasno svojstvo, da pospješuje metabolizam, bez toga da bi tijelo trebalo nepotrebne stimulanse, kao što je teobromin. Rogač u prahu sadrži mnogo antioksidansa fenola, vlakana i mnogo korisnih sastojaka, koji održavaju zdravu razinu kolesterola i šećera u krvi.
•
• Tradicionalna i zdrava alternativa čokoladi
• Rogač se tradicionalno upotrebljavao kao zaslađivač za brojna jela, prije nego što se proširila upotreba šećerne trske i repice. Na Malti ga izuzetno cijene kao prirodni ublaživač kašlja i upaljenog grla.
•
• Detoksicira tijelo i poboljšava imunološki sustav
• Izvrstan je izvor željeza te ima manje masnoća od kakaa.
• Sadrži veću koncentraciju vlakana i kalcija nego kakao te je odličan izvor fosfora i magnezija.
• Kao dobar izvor balastnih tvari brašno rogača potiče probavu i ublažava proljev.
• Pomaže štititi tijelo od trbušne gripe i djeluje kao antitusik (za smirivanje i ublažavanje kašlja).
• Ne sadrži kofein ili teobromin, stimulanse, koje nalazimo u kakau.
• Proces proizvodnje našeg rogača je takav da se rogač najprije samelje, dehidrira se na niskoj temperaturi, mikronizira (dodatno usitnjuje) i potom pakira.
•
• Primjena
•
• Brašno rogača se upotrebljava na jednak način kao kakao u prahu. Jer je prirodno vrlo slatko, brašno rogača se upotrebljava za slastice. Okus rogača nije tako izražen, zato se preporuča dati 1,5–2-puta više rogača nego kada koristite kakao.
• Rogač u prahu je dobra zamjena za kakao. Mahunarka rogač raste na mediteranu, gdje ga odavno uzgajaju zbog njegove izuzetne hranjive vrijednosti. Kao diuretičko sredstvo i vrlo učinkovit smanjivač apetita rogač bez teobromina i kofeina nalazi se u kakau.
•
• Kao zdrava alternativa za djecu rogač u prahu sadrži manje masnoća te više vlakana i kalcija od kakaa.
•
• Prirodno bogat s vitaminom D ta ukusna mahunarka pomaže čuvati zdravlje kostiju i probavnog trakta. S prirodnom slatkoćom te baršunastim i karamelnim okusom, rogač će vašim slasticama, tortama i domaćem sladoledu dodati aromu i teksturu.
•
• Za koga je proizvod namijenjen?
• Za velike i male
• Za sve ljude koje koje vole zdrave slastice
• Za vegane i vegetarijance
• Sastojci
• Ekološki sirovi rogač u prahu
•
• Kako i na što djeluje?
• Bogat izvor vitamina i minerala
• Unatoč tome, da ima rogač blagi okus, bit ćete iznenađeni sa činjenicom, da je odličan izvor vitamina i minerala. Naše sirovo organsko brašno rogača je bogat izvor vitamina A, B, B2, B3, D i E te kalija, željeza, mangana, bakra i nikla. Mnogi ljudi su iznenađeni, kad saznaju, da brašno rogača sadrži triput više kalcija od mlijeka.
•
• Izvor pektina i proteina
• Osim činjenice, da je zdrava alternativa čokoladi, sadrži rogač samo trećinu kalorija čokolade i odličan je nealergenski izvor pektina i proteina. Isto tako ne sadrži oksalne kiseline, koje se nalaze u čokoladi i poznate su po tome, da sprječavaju apsorpciju kalcija i cinka u tijelu.
• Rogač ima prekrasno svojstvo, da pospješuje metabolizam, bez toga da bi tijelo trebalo nepotrebne stimulanse, kao što je teobromin. Rogač u prahu sadrži mnogo antioksidansa fenola, vlakana i mnogo korisnih sastojaka, koji održavaju zdravu razinu kolesterola i šećera u krvi.
•
• Tradicionalna i zdrava alternativa čokoladi
• Rogač se tradicionalno upotrebljavao kao zaslađivač za brojna jela, prije nego što se proširila upotreba šećerne trske i repice. Na Malti ga izuzetno cijene kao prirodni ublaživač kašlja i upaljenog grla.
•
• Detoksicira tijelo i poboljšava imunološki sustav
• Izvrstan je izvor željeza te ima manje masnoća od kakaa.
• Sadrži veću koncentraciju vlakana i kalcija nego kakao te je odličan izvor fosfora i magnezija.
• Kao dobar izvor balastnih tvari brašno rogača potiče probavu i ublažava proljev.
• Pomaže štititi tijelo od trbušne gripe i djeluje kao antitusik (za smirivanje i ublažavanje kašlja).
• Ne sadrži kofein ili teobromin, stimulanse, koje nalazimo u kakau.
• Proces proizvodnje našeg rogača je takav da se rogač najprije samelje, dehidrira se na niskoj temperaturi, mikronizira (dodatno usitnjuje) i potom pakira.
•
• Primjena
•
• Brašno rogača se upotrebljava na jednak način kao kakao u prahu. Jer je prirodno vrlo slatko, brašno rogača se upotrebljava za slastice. Okus rogača nije tako izražen, zato se preporuča dati 1,5–2-puta više rogača nego kada koristite kakao.
- Oznaka
- akcija-mastercard-23
- Grupa
- Zdravi kutak
- Grupa
- Hrana
- Grupa
- Brašna
- Brand