Podijeli na
Ispiši proizvod
Podaci uz artikle su prezentirani u dobroj namjeri. Mikronis d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene u dostupnosti i cijene. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće možete nas kontaktirati na web-prodaja@mikronis.hr
Tostirano i obezmašćeno
• Soja nije genetski modificirana
• Sojino brašno ima lagano slatkast okus i fine je teksture
• Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih bjelančevina
• Bogat izvor kalija, magnezija, bakra, cinka, željeza i fosfora
• Najčešće se koristi kao dodatak drugim brašnima u pripremi tijesta dajući im bolji okus i povećavajući im hranjivu vrijednost
• Dovoljno je samo 5% sojinog brašna da se ukupna količina bjelančevina u pšeničnom kruhu poveća za oko 2,5 %. Ova količina sojinog brašna se i preporuča u pripremi pšeničnog integralnog kruha. Tako se ne smanjuju poželjne osobine tijesta - volumen štruce, tekstura i boja sredine, dok se istovremeno obogaćuje kruh, produžava mu se svježina i povećava mekost (zbog sposobnosti zadržavanja vlage), te konačno kora ljepše posmeđi.
• Osim u proizvodnji kruha i peciva, sojino brašno se koristi i kao dodatak raznim proizvodima prehrambene industrije; slasticama, tjesteninama, paštetama, mesnim konzervama i kobasicama, juhama, umacima. Ono se koristi i kao osnovna sirovina u proizvodnji teksturiranih sojinih bjelančevina ili sojinog mesa.
• Zemlja podrijetla: Srbija
• Čuvati na suhom i hladnom
• Soja nije genetski modificirana
• Sojino brašno ima lagano slatkast okus i fine je teksture
• Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih bjelančevina
• Bogat izvor kalija, magnezija, bakra, cinka, željeza i fosfora
• Najčešće se koristi kao dodatak drugim brašnima u pripremi tijesta dajući im bolji okus i povećavajući im hranjivu vrijednost
• Dovoljno je samo 5% sojinog brašna da se ukupna količina bjelančevina u pšeničnom kruhu poveća za oko 2,5 %. Ova količina sojinog brašna se i preporuča u pripremi pšeničnog integralnog kruha. Tako se ne smanjuju poželjne osobine tijesta - volumen štruce, tekstura i boja sredine, dok se istovremeno obogaćuje kruh, produžava mu se svježina i povećava mekost (zbog sposobnosti zadržavanja vlage), te konačno kora ljepše posmeđi.
• Osim u proizvodnji kruha i peciva, sojino brašno se koristi i kao dodatak raznim proizvodima prehrambene industrije; slasticama, tjesteninama, paštetama, mesnim konzervama i kobasicama, juhama, umacima. Ono se koristi i kao osnovna sirovina u proizvodnji teksturiranih sojinih bjelančevina ili sojinog mesa.
• Zemlja podrijetla: Srbija
• Čuvati na suhom i hladnom
- Brand
- GameMill Entertainment