Dodaci za aerobic, yogu ili pilates


Dodaci za aerobic, yogu ili pilates

Aerobik, yoga i pilates su popularni oblici vježbanja koji nude brojne zdravstvene prednosti i mogu biti izuzetno uzbudljivi za prakticiranje. Bez obzira jeste li već iskusni praktikant ili tek početnik, dodaci mogu biti odličan način za poboljšanje vaše rutine vježbanja. U ovom blogu istražit ćemo nekoliko odataka koji će vam pomoći da iskoristite svoje treninge na potpuno novi način.


Joga blokovi

 

Joga blokovi su čvrsti, obično pravokutni komadići pjene koji su dizajnirani za pomoć u održavanju pravilnih pozicija tijela tokom yoga vježbi. Koriste se za pružanje dodatne potpore, povećanje ravnoteže ili produbljivanje istezanja. Joga blokovi su izuzetno korisni za početnike koji još uvijek razvijaju fleksibilnost i snagu, ali nude prednosti i za napredne korisnike. 

Izdvajamo 2 joga bloka:

 

  1. Blok za Yogu Spokey - pjena visoke gustoće pruža potrebnu čvrstoću i otpornost na habanje, što znači da ćete dugotrajno moći uživati u koristima koje ovaj blok pruža.
  2. Blok za jogu Spokey Nidra - dizajniran s ciljem pružanja stabilnosti i podrške tijekom različitih joga poza, te je izrađen je od čvrste pjene. Mekan na dodir, ali i dovoljno čvrst da vam pruži potrebnu podršku.


Fitnes trake


Fitnes trake su odličan dodatak za aerobik, yogu i pilates. One su obično izrađene od lateksa ili drugih elastičnih materijala i dolaze u različitim razinama otpora. Primjerice, traka Spokey Yoga Tape je izrađena od izdržljivog materijala koji je ugodan na dodir. 

Fitnes trake se koriste za vježbe snage, istezanja i povećanja fleksibilnosti. Mogu se koristiti za jačanje mišića cijelog tijela, uključujući noge, ruke, trbuh i leđa. Osim toga, lagane su i prenosive, što ih čini izvrsnim dodatkom za putovanja.

 

Pilates lopte


Pilates lopte su velike, napuhane lopte koje se koriste za poboljšanje ravnoteže, jačanje trbušnih mišića i poticanje stabilnosti tijela. Izvrsne su za pilates vježbe koje uključuju aktivaciju jezgre tijela i rad s tjelesnom težinom. Također mogu pomoći u poboljšanju koordinacije i držanja tijela.

Spokey fitball su odlične pilates lopte s Anti-Burst sustavom - sigurna opcija jer se postupno oslobađa zrak ako se probuši te osigurava dovoljno vremena za reakciju korisnika. U Mikronis webshopu ih možete pronaći u plavoj i sivoj boji.


Prostirke


Prostirke su esencijalni dodatak za aerobik, yogu i pilates. One su dizajnirane da pruže udobno i sigurno mjesto za vježbanje. Prostirke obično su izrađene od mekane i otporne pjene ili gume, koja pruža dovoljno jastuka za zaštitu zglobova i leđa tokom vježbanja. One su također dizajnirane da spriječe klizanje i pomažu u održavanju stabilnosti tijekom pokreta.

Velik izbor prostirki potražite u Mikronis webshopu!


Obruč za pilates


Obruč za pilates je jednostavan, ali snažan dodatak koji može unaprijediti vašu pilates rutinu. Pruža otpor, jača mišiće jezgre tijela i poboljšava posturalnu svijest. Osim toga, obruč je prenosiv i prilagodljiv različitim razinama fitnessa. Isprobajte Spokey Blue obruč za pilates i osjetite razliku u snazi, fleksibilnosti i tonusu mišića.

 

Valjak

 

Valjak je također popularan dodatak koji poboljšava ravnotežu, fleksibilnost i snagu. Uz pravilnu upotrebu valjka, možete poboljšati ravnotežu, fleksibilnost, snagu i opuštanje mišića, pružajući vam dodatnu podršku i izazov tokom vaših vježbi. Također se može koristiti za masažu mišića i opuštanje. Izdvajamo valjak Spokey Softroll Green - izrađen od pjene standardne tvrdoće i opremljen je posebnim izbočinama koji daju učinak nježne masaže.
 

Zaključak

 

Isprobajte neke od ovih dodataka i otkrijte kako mogu unijeti svježinu i novu dimenziju u vašu rutinu! Također, ne propustite priliku za fitnes set Spokey iz Mikronis ponude koji uključuje: 

  • prostirku, dvije kocke (cigle)
  • fitness loptu s pumpicom
  • pojas
{{item.Name}} Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}
 
 
{{basket.responseMsg}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
  • Mastercard SecureCode